Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Dr Phils familj – så ser barnen ut i dag

25 nov, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTt.
Dr Phil McGraw med familj.
Tv-psykologen Phil ”Dr Phil” McGraw är en av världens kändaste tv-profiler.
Tillsammans med frun Robin, som är med som stöd i varje program, har han två barn – och dessutom flera barnbarn.
Så ser Dr Phils familj ut nu!
Annons
Kändispapporna och deras söner – när de är lika gamlaBrand logo
Kändispapporna och deras söner – när de är lika gamla

Det var i slutet av 90-talet som Phil McGraw, mer känd som Dr Phil, gjorde sina första framträdanden i tv. Han var då med i Oprah Winfreys tv-program The Oprah Winfrey show i egenskap av psykolog och relationsexpert, och hjälpte gäster och tittare med deras olika problem.

2002 fick Dr Phil ett eget tv-program, och är för alltid känd som just ”Dr Phil”. Programmet får miljonpublik runt om i världen, och blir känt för sina allt mer extrema fall som visas upp i tv-rutan.

Annons

Varje program avslutas med att Dr Phil tar sällskap av hustrun Robin McGraw ut ur studion. Men hur ser deras relation ut egentligen, och resten av deras familj?

Phil och Robin McGraw 2002.

Dr Phil hade varit gift när han träffade frun

Phil McGraw har alltid varit en familjeorienterad man, och redan vid 20 års ålder, 1970, gifte han sig med hustrun Debbie Higgins McCall. Det unga paret höll dock vara ihop i tre år innan de sedan skilde sig 1973. Sin blivande fru Robin träffade han för första gången hemma hos sina föräldrar, då hon var vän med Phils syster. Men då var han inte inställd på att hitta kärleken.

Annons

– Jag skulle tillbaka till skolan och att hitta kärleken var det sista jag tänkte på, har Phil McGraw berättat.

Men hitta kärleken – det gjorde han. Tre år efter första skilsmässan var Phil gift igen, och den här gången skulle det komma att hålla. Nu har paret varit gifta i över 45 års tid.

– Jag säger alltid att hemligheten till en bra relation är att den grundar sig i vänskap. Vi är väldigt bra vänner, har Dr Phil sagt.

Hela familjen McGraw 2002.

Phil och Robin fick två barn – så ser de ut

Phil och Robin blev föräldrar för första gången 1979, när sonen Jay McGraw föddes. Sju år senare anlände lillebror Jordan. I dag är de två vuxna och har sina egna liv, karriärer och familjer, men Jay har valt att gå i sin pappas fotspår och arbetar inom tv. Han har en examen i psykologi, har skrivit flera böcker och har ett produktionbolag. 2006 gifte han sig med modellen Erica i föräldrarnas hus i Beverly Hills.

Annons

Jay har berättat om hur det varit att växa upp med Dr Phil som pappa, och konstaterat att det både varit höga krav men framför allt mycket kärlek.

– Han har satt en hög standard. Folk säger att han är hård, men om man verkligen är uppmärksam ser man att han är lika stöttande, och han har alltid bra svar som känns logiska.

Jay McGraw med frun Erica och sina föräldrar Phil och Robin McGraw.

Familjens lillebror Jordan har valt en annan bana – och valt att satsa på musiken. Så sent som 2021 turnerade han med trion Jonas Brothers, och han har också uppträtt i Kelly Clarksons nya tv-program. Även Jordan har slagit sig till ro och hittat kärleken – 2020 gifte han sig med frun Morgan Stewart, och tre månader senare föddes deras första barn. Nu väntar paret barn igen.

Annons
Jordan McGraw med hustrun Morgan Stewart 2022.

Dr Phils barnbarn

Förutom att Jordan snart är tvåbarnspappa, så har Jay McGraw också två barn – Avery och London. Barnbarnen står sin farmor och farfar väldigt nära, och Dr Phil är riktigt stolt över sina barnbarn.

– Jag har blivit den personen nu – om man inte hade mobiltelefoner nu med bilder så skulle jag bära runt ett fotoalbum under armen, har han sagt.

Och visst syns det att alla är släkt! Inte minst har Jays barn fått sin farfars blåa ögon, något som blir tydligt på alla bilder på dem tillsammans.

När Dr Phil fick en stjärna på Hollywood boulevard var bland annat äldsta sonen och barnbarnen med på plats.
Annons