1:08

Efter reklamen: 10 kändisar som ser yngre ut än vad de faktiskt är

(1:08)

Slå på ljud

Ricky Martin – 1999 och 2021

Han var en av de allra största artisterna på slutet av 90-talet, med låtar som Living la vida loca. Idag lever Ricky Martin ett lugnt familjeliv med sin svenska make Jwan Yosef och deras barn, och är fortfarande en känd artist i Latinamerika.

Drew Barrymore – 1998 och 2019

Drew Barrymore blev känd som barnskådis i filmer som E.T., och har sedan dess haft en framgångsrik karriär. Idag gör hon färre skådespelarjobb, och driver istället det framgångsrika sminkmärket Flower beauty, och har en egen pratshow.

Jennifer Lopez – 1999 och 2021

Jennifer Lopez har gått varvet runt sedan 1999 och fram till nu. Nyligen blev hon tillsammans med exet Ben Affleck igen, som hon var ihop med kring millenieskiftet. Förutom karriären som både artist och skådespelare har Lopez släppt ett skönhetsmärke.

Hedi Klum – 1999 och 2021

I slutet av 90-talet var tyska Hedi Klum en av världens främsta supermodeller. Sedan dess har hon hunnit vara programledare i Project Runway, och idag är det dottern Leni Klum som börjar göra framgång som modell.

Så gick det för stjärnorna i kultklassikern Skönheten och odjuret

Brendan Fraser – 1999 och 2021

Med filmer som Djungel-George, Mumien och Djävulen och jag blev Brendan Fraser kung av skräpfilm på slutet av 90-talet, och hyllades samtidigt för sin charm och sitt utseende. Han har fortsatt göra film även på 2000-talet men med mindre kommersiella framgångar, och sedan 2013 har har bara synts i ett fåtal produktioner.

Brad Pitt – 1998 och 2021

Redan i slutet av 90-talet var Brad Pitt en av Hollywoods hetaste skådespelare – och den titeln har hängt kvar i över 20 år. Utöver ett omskrivet privatliv har Brad Pitt belönats med Oscars och hyllats inte bara för sitt skådespeleri, utan även i rollen som regissör.

Selma Blair – 1999 och 2021

Med filmer som En djävulsk romans, Legally blonde och Scream 2 blev Selma Blair en ungdomsikon i slutet av 90-talet, och karriären har hållit i sig. För några år sedan blev skådespelaren dock sjuk i MS, och har sedan dess varit öppen med sin sjukdomskamp.

Helena Bergström och Colin Nutleys kärleksresa i bilder

Christina Ricci – 1999 och 2019

Christina Ricci förknippas fortfarande med rollen som Wednesday Addams i Familjen Addams, och har de senaste åren försvunnit en del från rampljuset, och främst gjort röstskådespelarjobb och inhopp i tv-serier.