Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Lilla huset på prärien-stjärnan har fått barnbarn – visar lyckan

14 jun, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
I Lilla huset på prärien spelade hon flickan Laura – men nu är Melissa Gilbert ingen liten flicka längre.
I stället har skådespelaren blivit farmor för första gången, och delar nu med sig av de glada nyheterna.
” Nästa steg är att resa till Texas för att träffa vårt nya barnbarn”, skriver hon på Instagram om bebislyckan.
Annons
Lilla Huset På Prärien -Så ser de ut idagBrand logo
Lilla Huset På Prärien -Så ser de ut idag

På 70-talet var Lilla huset på prärien bland det största som fanns i tv-väg. I nio säsonger följde fansen troget familjen Ingall och deras många äventyr. En av huvudrollerna var flickan Laura, som spelades av Melissa Gilbert.

Så här minns många Melissa Gilbert från serien.

Även om Gilbert har haft en framgångsrik skådespelarkarriär även efter Lilla huset på prärien så är det många som fortfarande förknippar henne med flickan Laura. Men Melissa Gilbert, i dag 57 år, har kommit långt sedan dess – nu är hon till och med farmor!

I förra veckan föddes Melissa Gilberts första barnbarn, när hennes son Dakota blev pappa. Och medan Lilla huset på prärien-fans kanske känner sig gamla, så är Melissa Gilbert extatisk över bebislyckan som har kommit till familjen.

Melissa Gilberts lycka över sitt barnbarn

Melissa Gilbert 2003.

På Instagram visar hon stolt upp sondottern, och berättar om förlossningen och längtan att få komma till Texas där familjen bor och hälsa på bebisen.

Annons

”Så så glad att berätta att @timbusfield och jag är farmor och farfar till den här söta ängeln. Ripley Lou Brinkman anlände igår kväll vid 18:18. Hon väger 3,3 kilo och är 49 centimeter lång. Alla har hälsan och mår bra. Så stolt över min son Dakota och hans fru. Hon var en krigare genom hela processen och han var den perfekta partnern till henne. Nästa steg är att resa till Texas för att träffa vårt nya barnbarn”, skriver Melissa Gilbert på Instagram.

Melissa har förutom sonen Dakota, som hon fick tillsammans med första maken Bo Brinkman, också sonen Michael tillsammans med andra maken Bruce Boxleitner, som hon var gift med fram till 2011. Sedan 2013 är hon gift med Timothy Busfield

Annons