Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Malou von Sivers bild med maken – 44 år senare

03 jan, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Malou von Sivers och maken Sten har tillbringat ett helt liv tillsammans, och har både barn och barnbarn ihop.
När paret firade 44 år tillsammans valde TV4-profilen att visa en okänd bild på paret från deras ungdom.
”På bilden är du 27 och jag 25. Hur sammanfattar man så lång kärlek?”, skriver hon på Instagram.
Annons
5 starka ögonblick vi minns från "Malou efter tio"Brand logo
5 starka ögonblick vi minns från "Malou efter tio"

Att hitta sitt livs kärlek och tillbringa alla sina dagar med den personen är något många drömmer om – och för Malou von Sivers är det verklighet. I 44 år har hon varit tillsammans med maken Sten Haage, och när paret firade sin årsdag strax före jul valde hon att dela med sig av deras kärlekshistoria.

I ett inlägg på Instagram visar hon hur paret såg ut när de precis hade blivit tillsammans för 44 år sedan, och skriver om hur en så lång kärlek är svår att sätta ord på.

”44 är har gått. På bilden är du 27 och jag 25. Hur sammanfattar man så lång kärlek?Tre barn, ett barnbarn, barnens partners. Jobb, syskon och vänner. Föräldrar och vänner som gått ur tiden. Sorg och glädje. Sen allt det där som är svårt att ta på. Doften, tonfallet, den talande tystnaden och värmen i ögonen. En väv av minnen, som vi brukar påminna oss om varje år för att återskapa den där speciella kvällen när vi träffades 22 december. Vi firar och minns”, skriver hon i inlägget.

Annons

Svartvita bilden på Malou von Sivers och maken

På den svartvita bilden sitter paret bredvid varandra, och även om det var länge sedan är Malou von Sivers omisskännelig på bilden. I programledarens fina kärlekshyllning till maken konstaterar hon att de är olika och ofta hamnar i hetsiga diskussioner – men att det är något hon uppskattar.

”Jag säger någonting och du invänder och kommer med en helt annan syn. När jag var ung blev jag arg. Nu inser jag hur ditt sätt att alltid tänka på tvären, berikat mitt liv och öppnat min syn på världen. Din värme, generositet och våra roliga samtal kommer förhoppningsvis att pågå livet ut. Och när vi stannar upp och ser på varandra med samma blick som vi gjorde då för 44 år sen uppstår magi”, skriver Malou von Sivers och avslutar med ett hjärta.

Hennes kärleksförklaring har gillats av över 1300 personer, och fått många fina kommentarer.

Annons