Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Mia och Jesper Parneviks fina kärlekshistoria i bilder

31 aug, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Mia och Jesper Parnevik har varit tillsammans i 35 år, och efter 27 år som gifta är de lyckligare än någonsin.
Här är bilder på det fina parets kärleksresa genom tiderna!
Annons
5 saker om Mia Parnevik som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Mia Parnevik som du kanske inte visste

1994

Efter åtta år tillsammans gifter sig Jesper och Mia Parnevik under ett flådigt bröllop. Paret träffades av en slump, när Jesper precis blivit golfproffs och Mia jobbade som au pair.

– Jag hade precis blivit proffs och gick på en nattklubb med Johan Ryström, en annan golfare. Vi såg två tjejer i baren och singlade slant om som skulle få prata med den vi båda var mest intresserad av. Jag förlorade, har Jesper berättat i Café.

Efter 35 år tillsammans är han nog minst sagt glad över den ”förlusten”!

1995

1995 välkomnade paret sitt första barn, dottern Peg. Här firar den lilla familjen efter att Jesper Parnevik vunnit Scandinavian masters.

Annons

1998

Paret firar en till vinst i Scandinavian masters tillsammans med golfspelaren Per-Ulrik Johansson och kräftskiva på Café Opera i Stockholm.

2000

Mia och Jesper fick inte bara ett barn – så småningom skulle det blir tre döttrar och en son. 2000 har inte minstingen Phoenix kommit till världen än, men Peg har fått sällskap av systrarna Penny och Phillippa. Här är familjen samlad när Jesper Parnevik kom tvåa i Nissan Open i Los Angeles.

Annons

2002

För Jesper var det viktigt att ha med sig familjen när han var ute och reste i samband med golftävlingar – men det var dyrt.

– Det fick kosta. Mia och jag bestämde oss för att göra det här till vårt äventyr. När det kostade som mest med fyra barn, två barnflickor och caddie med på resorna låg nog brytpunkten kring två miljoner dollar, säger han.

2014

Efter Jespers proffskarriär blev det tv som gällde för familjen – 2015 var det premiär för realityserien Parneviks på TV3, där familjen gästades av kända personer. Här är paret och två av döttrarna på vimmel året innan.

2015

Hela familjen samlades i Stockholm för att göra press för sin nya serie.

2018

Jesper Parneviks pappa Bosse Parnevik fyllde 80 år 2018, och firade med ett galej på Nalen i Stockholm. Här poserar Mia och Jesper lyckligt tillsammans.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons