Oasis-stjärnan Noel Gallagher har tre barn.
TV: Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrar
0:49

Efter reklamen: TV: Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrar

(0:49)

Slå på ljud

Den före detta Oasis-medlemmen Noel Gallaghers, 54, dotter Anaïs Gallagher fyller 22 år i slutet på januari – och precis som sin musiker till far har hon valt ett liv i rampljuset. Rockdottern är nämligen modell.

Hennes mamma är Noel Gallaghers exfru, den brittiska designern Meg Mathews, 55. Efter relationen med Meg skaffade Noel sönerna Donovan MacDonald Gallagher, 14, och Sonny MacDonald Gallagher, 11, tillsammans med nuvarande hustrun Sara MacDonald, 50.

Anaïs och pappa Noel på röda mattan 2011.

Noel Gallaghers dotter Anaïs Gallagher modellar

Anaïs Gallagher har arbetat för bland andra stora modehus som Mulberry, Dolce & Gabbana, Dior, Balmain och Kenzo. Och många av dessa runways beträdde hon innan hon ens fått sina slutbetyg från gymnasiet.

– Den här säsongen förstod jag att vi millennials är väldigt relevanta i modevärlden, designers vill gärna nå ut till oss. Och de använder sina kollektioner för att connecta med oss. Jag tror att Maria Grazia Chiuri på Dior verkligen visade detta i sin kollektion, vilken var så coolt, sa Anaïs Gallagher till Vogue 2017 efter hennes samarbete med flera modehus under modeveckan i Paris.

Mandelmann om psykiska måendet – får hjälp bakom kulisserna

Front row! Cora Corre, Anais Gallagher och Anya Taylor Joy under Mulberrys vinterkollektion 2017.

Här står hon modell för en kampanj med Reebok Classics.

Här under Fashion Awards på Royal Albert Hall i London hösten 2021.

Här kliver hon fram för Dolce & Gabbana i Milano 2017.

Modellen Anaïs Gallagher ryter ifrån

Enligt Daily Mail brukar Anaïs Gallagher tillbringa sin lediga tid tillsammans med sin pojkvän tillika sambo Julius Roberts, 29, på en stor ekologisk gård i Dorset i sydvästra England där de bor till större delen av tiden.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Vad gäller pandemin gjorde hon nyligen klart att den påverkar hennes hälsa.

– Det är en tid präglad av rädsla och osäkerhet, och en stor social ångest. Tre grejer som inte främjar kreativiteten eller tankens frihet.

– Hur kan man nu förvänta sig att den unga generationen ska kunna komma på nya saker, och experimentera. Vara ungdomliga och fria om allt vi hör runt omkring oss och på nyheterna är negativt. Det är verkligen en skittid att vara ung, fräste hon ifrån.

Anaïs Gallagher om sina studier i fotografi

Modellen som nu återgått till att fullfölja sina studier i fotografi på UAL förklarade vidare om sitt resonemang kring att vara ung mitt i en pandemi i Blebella.

– På grund av pandemin, är detta helt klart den värsta tiden att växa upp i. Jag känner mig helt hjärtekrossad när jag tänker på alla i 20-årsåldern, och ända ner till människor i min lillebrors ålder. Inte bara att ekonomin är helt åt skogen och att vi aldrig kommer kunna köpa ett hus, eller starta ett företag – nu strular skolan också. Nu berättar universitetet att vi med största sannolikhet inte kommer kunna komma tillbaka och ha lektioner på plats. Detta är ett superviktigt år för mig, som det sista på universitetet. Och att jag kanske ska göra allt över videosamtal är helt galet.

Mest läst