Se stjärnorna som slog igenom i dokusåpor
0:55

Efter reklamen: Se stjärnorna som slog igenom i dokusåpor

(0:55)

Slå på ljud

Olivier de Paris blev känd över en natt när han medverkade i Big brother 2004, och blev tillsammans med Carolina Gynning, som också var deltagare i huset. Paret prydde löpsedlarna med sin romans och sina bråk – och inte minst förlovningen, när Olivier de Paris friade till Gynning i Big brother-huset.

Alf Robertsons sista tragiska år i livet

Efter programmets slut dröjde det inte länge innan relationen tog slut, och Olivier de Paris blev tillsammans med Tommy Nilssons äldsta dotter Angelica Edlund. Paret var tillsammans i flera år, och fotades ofta tillsammans för tidningarna.

Olivier de Paris med Angelica Edlund.

Olivier de Paris var tillsammans med Tommy Nilssons äldsta dotter Angelica, och var hennes manager när hon försökte slå igenom som artist.

Foto: Patrik Österberg / TT

När relationen med Angelica tog slut lämnade Olivier de Paris så småningom rampljuset – och i dag lever han ett helt annat liv, i både Sverige och Frankrike. Olivier, som nu heter Pion de Paris, har hittat kärleken i 16 år yngre Ronja Helga Amiltoft, och arbetar som fasighetsmäklare i franska Cannes.

– Jag har slutat röka, jag har slutat dricka, jag är vegetarian – jag är en snäll pojke nu, sa han 2017, skriver Expressen.

Så lever Olivier Pion de Paris i dag

Under pandemin valde Olivier och Ronja att flytta tillbaka till Sverige, och nu bedriver de verksamhet både här och i Frankrike. Ronja Helga Amiltoft arbetar so jurist, och Olivier Pion de Paris på ett fastighetsbolag.

Så lever tidigare flickidolen Jason Priestley i dag

Men just nu tänker nog ingen av dem särskilt mycket på karriären – de har nämligen precis fått barn tillsammans. Den 17 september föddes parets dotter Chloé Helga Pion-Amiltoft.

”Livet är fantastiskt just nu, vi har precis köpt ett nyproducerat hus som vi verkligen älskar, vi trivs så bra och är så lyckliga! Att vara förlovad med Ronja med ett bröllop på sikt kändes redan fantastiskt, men nu är känslan obeskrivlig. Jag är så glad och trivs så bra i min nya roll som pappa”, skriver Olivier Pion de Paris till Expressen.

Mest läst