Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Priscilla Presleys okända son har gift sig

22 feb, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Att Priscilla Presley född Elvis Presleys enda barn, dottern Lisa Marie Presley, har få missat.
Men 1987 födde hon sitt andra barn, den mer okända sonen Navarone Garibaldi – som nu har gift sig med sin kärlek Elisa.
”Jag kunde inte vara lyckligare”, skrev Priscilla Presley efter de vackra bröllopet.
Annons
7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idagBrand logo
7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag

Priscilla Presley, 76, blev mamma för första gången när hon bara 23 år gammal fick dottern Lisa Marie Presley tillsammans med dåvarande maken Elvis Presley. Priscilla och Elvis gick sedan skilda vägar 1973, fyra år före rockkungens bortgång.

Även om Priscilla Presley aldrig har gift om sig efter Elvis, så har hon haft långa relationer, och faktiskt fått ett barn till – Lisa Marie Presley har en halvbror som färre känner till. 1987 födde Priscilla Navarone Garibaldi, son till manusförfattaren Marco Garibaldi.

Till skillnad från sin syster har Navarone kunnat hålla sig undan det värsta rampljuset under uppväxten. Han har dock själv valt ett liv i offentligheten nu, som frontman i bandet Them Guns.

Annons

Priscilla Presley hyllar sonens bröllop

Nu har Navarone gift sig med fästmön Elisa Achilli, något stolta mamma Priscilla Presley delar med sig av på Instagram.

”Navarone och Elisa är GIFTA!!! Bröllopet hölls på det vackra hotellet Schloss Hunigen i Schweiz. Jag kunde inte vara lyckligare”, skriver Priscilla efter bröllopet.

Hon delar med sig av bilder där sonen kysser sin nya brud ute i det fria, inför vad som ser ut som en präst som viger på distans genom en skärm.

Navarone friade till sin Elisa i december 2020, och har på grund av pandemin väntat med bröllopet till nu. I en intervju med People berättar Navarone om sin kärlek.

Priscilla med sonen.

– Jag trodde aldrig jag skulle hitta en partner som är så förstående och stöttande. Hon gör allt vi gör enkelt, och jag kan inte föreställa mig mitt liv utan henne, säger han till tidningen.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons