Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Så ser 90-talsstjärnornas barn ut idag

23 jul, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
I tv-repriserna och musikvideor är de fast som eviga ungdomar, men de älskade stjärnorna från 80- och 90-talet har sedan länge vuxit upp och fått barn.
Nu har även deras barn hunnit bli stora – och så här ser de ut i dag!
Annons
5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrarBrand logo
5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar

Bluebell – Geri Halliwells äldsta dotter

Spice Girls-stjärnan Geri Halliwell har två barn: 15-åriga dottern Bluebell, och 4-åriga sonen Montague. Bluebell, som ofta följer med mamma på offentliga evenemang, har minst sagt kända gudföräldrar – Geris forna bandkamrater Victoria Beckham och Emma Bunton är båda gudföräldrar till flickan.

Makena — Helen Hunts dotter

Skådespelaren Helen Hunt har bara en dotter, och det är 17-åriga Makena. Helen verkar vara riktigt stolt över sin dotter, och visar ofta upp henne på sociala medier.

Annons

Denise Richards döttrar

Denise Richards har tre döttrar – Sam, Lola och Eloise. Sam och Lola fick hon tillsammans med exmaken Charlie Sheen, som hon var gift med mellan 2002 och 2006. Efter separationen ville Denise dock ha en till dotter till skaran, så 2011 adopterade hon dottern Eloise. Äldsta dottern Sam har, precis som sina föräldrar, ambitionen att bli skådespelare.

Ella – Ben Stillers dotter

Ben Stillers 19-åriga dotter Ella går i sin kända pappas fotspår, och har redan varit med i ett antal filmer. Den filmintresserade dottern har också fått följa med pappa på galor som Golden globes, där de glänst ikapp på röda mattan!

Annons

Melissa Joan Harts söner

Melissa Joan Hart är nog fortfarande en tonåring i mångas tankar – man minns henne så tydligt från 90-talsfavoriten Sabrina tonårshäxan. Men i verkligheten har Melissa fått tre söner, där två hunnit bli tonåringar: Mason, 15, Braydon, 13, och Tucker, 8.

Jack – Luke Perrys son

Under sitt äktenskap med skådespelaren Rachel Sharp fick Beverley Hills-hunken Luke Perry två barn – sonen Jack och dottern Sophie. Sonen är nu 24 år och har en karriär som professionell wrestler, där han går under artistnamnet Jungle boy. Men visst är de lite lika!

Källa: Brightside.

Annons