Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Tom Cruises och Nicole Kidmans dotter har vuxit upp – sällsynta bilden

12 jul, 2021 
När Tom Cruise och Nicole Kidman var gifta på 90-talet valde de att adoptera två barn tillsammans – Isabella och Connor.
Dottern Isabella är i dag medlem i scientologkyrkan precis som pappa, och har ingen kontakt med sin mamma.
Nu visar Isabella upp en sällsynt bild på sig själv.
Annons
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

På 90-talet var skådespelarna Tom Cruise och Nicole Kidman Hollywoods allra hetaste par. Paret var gifta mellan 1990 och 2001, och adopterade barnen Isabella och Connor tillsammans.

Isabella, född 1992, brukade dyka upp på röda mattor med sina föräldrar som barn, in på början av 2000-talet, men sedan hon vuxit upp har hon valt att hålla sig långt borta från rampljuset. 28-åringen är utbildad på konstskola och bor sedan några år tillbaka utanför London.

Annons
Isabella Kidman Cruise och Connor
Isabella Kidman-Cruise och bror Connor 2006.

Precis som sin pappa Tom Cruise så är Isabella Cruise Kidman engagerad inom scientologin, vilket har gjort att hon inte har någon kontakt med mamma Nicole Kidman. När Tom och Nicole skilde sig var tanken först att de skulle ha delad vårdnad, men Cruises inblandning i scientologikyrkan gjorde att Nicole snabbt blev utfryst. Efter att ha kommit tillbaka från ett filmprojekt efter skilsmässan upptäckte Kidman att hennes barn inte ville kalla henne mamma längre och såg henne som en främling. Detta efter att ha tillbringat sommaren på ett läger för barn inom scientologin. Nicole Kidman valde senare att flytta hem till Australien, och har bara haft sporadisk kontakt med Isabella och Connor.

Annons
Isabella Cruise
Isabella Cruise 2016.

Isabella Kidman Cruise visar upp sig

När Isabella gifte sig med maken Max Parker 2015 i London råkade mamma Nicole vara i samma stad – men fick ändå inte veta att ceremonin ägde rum. Tom Cruise var inte heller bjuden, men han var både informerad och betalade för hela kalaset.

Nu visar Isabella för ovanlighetens skull upp sig på sociala medier. Hennes Instagram brukar mest innehålla hennes tavlor, men när England spelade mot Danmark i fotbolls-EM så lade hon upp en bild på sig själv.

Annons

”Mitt ansikte under förlängningen. Håller tummarna”, skrev hon till bilden.

Så här ser Isabella ut nu.
Annons