Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Flygvärdinnan: Två saker jag alltid tar med från hotellrummet

21 sep, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTiktok.
Flygvärdinnan visar knepen.
Få personer är lika rutinerade resenärer som flygvärdinnorna.
Nu delar flygvärdinnan Kashlee Kucheran med sig av sina bästa tips för en bekväm flygresa – och vilka två föremål hon alltid plockar med sig från hotell.
– Jag vet alla bra packnings- och resetips, säger Kucheran i ett Tiktok-klipp.
Annons
5 saker flygpersonalen stör sig på att du görBrand logo
5 saker flygpersonalen stör sig på att du gör

Är det några vi litar på när det kommer till resetips så är det flygvärdinnor. De arbetar med att flyga världen över, och har resandet som livsstil. Därför spetsar vi öronen lite extra när flygvärdinnan och reseexperten Kashlee Kucheran delar med sig av sina bästa knep i en video på Tiktok.

Kucheran, som gör 100 flygningar om året, berättar att hon alltid plockar med sig två föremål från hotellrummet, för att göra flygresan mer bekväm.

– Jag vet alla bra packnings- och resetips. Här är två saker jag alltid tar från hotellrummet för att göra både packandet och långa resdagar enklare, säger hon i videon.

Annons

Föremålen flygvärdinnan packar med sig

Det flygvärdinnan alltid plockar med sig är de billiga tofflorna som många hotellrum tillhandahåller, ofta i en plastpåse i garderoben. Tofflorna kommer sedan väl till pass på en långflygning menar Kashlee – de kan du ha på dig när du ska gå på toa på flygplanet, men utan att du behöver ha dina vanliga skor på dig i 10-12 timmar.

– Om du har en långfärdsflygning så har de flesta flygbolag strumpor som du får till flygresan. De är supertunna och tro mig, du vill inte ha dem på dig när du går på toaletten, säger hon och fortsätter:

– Om du tar med dig hotelltofflorna kan du lugnt gå runt med dem på planet i stället.

Strumpor är oftast något som bara finns i första klass, tillägger flygvärdinnan.

Det andra föremålet som Kashlee Kucheran brukar ta från hotellrummet är duschmössorna som man kan få i badrummet. De passar nämligen perfekt som skoskydd runt skorna i väskan, så du slipper smutsa ner annat i din packning.

Annons
@khlq02

The 2 things I ALWAYS take from my hotel room to make packing and long travel days easier 😅😅 No matter what, you will always find me with both items in my luggage at all times 😎 #travelbetter #traveltips #packinghacks #packingtips #hoteltips #travelhacks #frequentflyer #avgeek #travelgirls

♬ original sound - Addicted to flying.✈️🛩🛫🛬

– De fungerar jättebra som skydd för att dina smutsiga skor inte sa röra resten av kläderna, speciellt när du byter om snabbt på flygplatsen och behöver lägga dem i bagaget.

Annons