Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Flygvärdinnan: Knepet som alla smarta resenärer använder

15 mar, 2022 
AvAino Oxblod
FotografPexels, TT.
När du är ute och reser är det lätt att hamna mitt i förseningar eller inställda färdmedel.
Därför tipsar flygvärdinnan Annette Long nu om det enkla knepet som hon ser att erfarna resenärer använder sig av.
”Det kommer göra att du håller dig uppdaterad om allt som händer”, skriver hon.
Annons
Resesugen efter pandemin? Experten reder ut frågetecknenBrand logo
Resesugen efter pandemin? Experten reder ut frågetecknen

Att vara ute och resa är roligt, men mindre kul om det inte går som planerat. Tyvärr är det inte alltför ovanligt med inställda flyg, förseningar eller förändringar i resorna. Men det finns enkla sätt att vara beredd på alla förändringar.

Flygvärdinnan Annette har jobbat på amerikanska flyg, och delar nu med sig av ett enkelt knep som hon märker att de mer erfarna resenärerna använder sig av, men som alla borde ta till sig.

I ett inlägg på webbsajten Quora, som The Sun har uppmärksammat, tipsar flygvärdinnan om att ladda ner appen för det flygbolag du ska flyga med när du är ute och reser.

”Ladda ner appen till flygbolaget du åker med. Det kommer göra att du håller dig uppdaterad om allt som händer före ditt flyg”, skriver hon på forumet.

Annons

Flygvärdinnans smarta tips

De flesta stora flygbolagen har egna appar för sina flyg – flyger du med SAS, Norwegian, British Airways och EasyJet kan du ladda ner deras app inför resan. Inte bara går det att det ofta går att checka in på flygen via appen, du får också veta om det är någon information du behöver inför resan.

Annette delar också med sig av andra tips inför flygningen också, både gällande kläder och reseplanering.

Bär inte shorts. Plan är ofta kalla, det finns få filtar, och om du får tag i en så är den väldigt tunn och nästan värdelös”, skriver hon.

Hon uppmanar en också att inte lita på reseplaneringen från vissa sajter.

”Vissa resetjänster på webben kan sälja en billig biljett, men mellanlandningen är mindre än 45 minuter lång. Du kanske flyger till Newark, Atlanta eller Chicago och måste byta terminal, då kommer du inte hinna”, skriver hon.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons