Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Tips på hotell med jacuzzi på rummet

04 maj, 2021 
AvEmma Castman
AvEmma Castman
Ystad saltsjöbad är ett av många hotell med jacuzzi på rummet
På jakt efter ett lyxigt hotell med det lilla extra? Då ska du definitivt läsa vidare. Här är åtta exempel på magiska boenden med egen jacuzzi!
Annons
Världens mest instagrammade hotellBrand logo
Världens mest instagrammade hotell

Hotell med gemensam spaavdelning är härligt men ibland önskar man lugn och ro i total stillhet, eller hur?

Nedan tipsar vi om svenska hotell utrustade med privat jacuzzi på rummet – perfekt inspiration inför sommarens semester.

Vann Spa Hotell & Konferens, Brastad

Vann Spa Hotell & Konferens

Vann Spa Hotell & Konferens ligger placerat mitt i ett naturreservat vid Gullmarsfjorden i Bohuslän. Byggnaden smälter vackert in i det bohuslänska granitlandskapet, och den över 1 000 kvadratmeter stora spaanläggningen är designad av ingen mindre än Gert Wingårdh. Bokar du Kaptensviten finns det jacuzzi i badrummet.

Annons

Lär mer här.

Ystad saltsjöbad, Ystad

Ystad saltsjöbad

Har du vägarna förbi Skåne och vackra Ystad är ett besök på populära Ystad saltsjöbad alltid en bra idé. Hotellet är placerat vid havet och erbjuder en stor spaavdelning med flera pooler. En av hotellets juniorsviter kan bokas med exklusiv tillgång till egen utomhusjacuzzi på takterrass.

Läs mer här.

Gimo herrgård, Gimo

En dryg timme från Stockholm och endast 35 minuter från Uppsala ligger Gimo herrgård, ett vackert hotell omringat av skog och med närhet till vatten. Bokar du något av Superiorrummen får du tillgång till egen jacuzzi, det finns även Superior SPA-rum med jacuzzi och bastu samt Suite Victory med jacuzzi, bastu och kakelugn.

Annons

Läs mer här.

Tällbergsgården hotell, Tällberg

Checkar du in på Tällbergsgården Hotell i Tällberg, Dalarna, får du njuta av storslagen utsikt över sjön Siljan. Hotellet är familjeägt och alla 30 rum är individuellt inredda. Sviterna och minisviterna har bubbelbadkar på rummet.

Läs mer här.

Åkerblads gästgiveri, Tällberg

Kan du inte få nog av vackra Tällberg finns även Åkerblads Gästgiveri, bara ett par hundra meter från Tällbergsgården Hotell. Även det ett familjeägt hotell med utsikt över Siljan. Minisviterna och sviterna erbjuder bubbelbad på rummet.

Annons

Läs mer här.

Furunäset hotell och konferens, Piteå

Ett stenkast från Piteälven hittar du Furunäset hotell och konferens, ett vackert hotell med anor från 1800-talet. Hotellets svit är, förutom balkong med trevlig utsikt, även försedd med egen jacuzzi och bastu.

Läs mer här.

Hotel Fridhemsplan, Stockholm

Dag Hammarskölds svit på Hotel Fridhemsplan

På Kungsholmen i Stockholm hittar du Hotel Fridhemsplan, ett modernt hotell med central placering. Både Deluxe dubbelrum och Dag Hammarskjölds svit har jacuzzi på rummet. Det sistnämnda erbjuder även privat bastu och egen takterrass.

Annons

Läs mer här.

Strand hotell, Borgholm

Seaview Suite på Strand hotell Borgholm

På Borgholm på Öland hittar du populära Strand hotell. Anläggningen har en egen strand nedanför hotellet, och alla gäster erbjuds tillgång till hotellets relaxavdelning. Bokar du Seaview Suite finns det jacuzzi samt bastu på rummet.

Läs mer här.

Annons