Artikeln innehåller reklamlänkar
Denise Richards.
Så får du mer volym i håret
1:02

Efter reklamen: Så får du mer volym i håret

(1:02)

Slå på ljud

Att lyckas få volym i håret är något som många kämpar med dagligen, speciellt om man har tunt och platt hår kan det vara svårt att få till volym som håller genom dagen. Då gäller det att hitta produkter som kan hjälpa en att få och behålla volymen du är ute efter!

En person som inte har några problem med att få till voluminösa frisyrer är skådespelaren Denise Richards. Nu avslöjar hennes frisör, kändisfrisören Laura Rugetti, hemligheten bakom 90-talsstjärnans imponerande hår.

Kvällsaktiviteten som ger mörka ringar under ögonen

I ett inlägg på Instagram i mars berättar Laura Rugetti om hur hon stylade Richards hår i både en snygg håruppsättning, och i ett klassiskt Hollywood-svall under en fotografering.

”Gav Denise Richards lite extra volym med hjälp av 'Boosta finishing spray (länk till Lyko)' från Unite Hair för den här fotograferingen och det gav den bästa volymen och hållbarheten som höll hela dagen!”, skrev Laura Rugetti till inlägget.

Boosta finishing spray Unite

Boosta Finishing Spray – klicka på bilden för att komma direkt till den.

Frisörens knep för omedelbar volym

Rugetti berättar också för New Beauty att hon dessutom använder volympudret Expanda dust (länk till Parfym.se) från samma märke som pricken över i:et, ett talkfritt hårstylingpuder som hjälper till att ge volym och textur för alla hårtyper, utan att håret blir vitt eller matt.

Unite Expanda Dust

Expanda Dust från Unite – klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Få din hud i toppskick i höst – dermatologerna berättar hur

Tidigare nämnda hårspray användes också i slutskedet i hårstylingen, för att ge håret ett lyft i botten.

– Jag applicerade det också direkt på hårrötterna för att ge dem ett omedelbart lyft.

Mest läst