Charlotte Perrelli har fyra barn – Angelo, 17, och Alessio, 15, med exmaken Nicola Perrelli, samt Adrian, 7, och Alvin, 2, med sin nuvarande make Anders Jensen.

Sångerskans förstfödda son fyllde nyligen år, och är nu bara ett år från att bli myndig. Det firade Charlotte Perrelli med ett fint hyllningsinlägg på Instagram, och ett bildspel på Angelo, med bilder både från när han var liten och nu.

”Min forstfodde stjarna! Angelo. Idag ar du 17 ar....En ung vuxen med egna ideer och tankar om livet! I borjan pa din karriar och pa ditt vuxenliv med allt vad det innebar. Ar otroligt stolt over dig och framfor allt for att du har ett stort gott hjarta med fantastiska intentioner. Jag alskar dig till manen och tillbaka!! Tank att du valde mig till mamma...”, skriver Charlotte Perrelli känslosamt i inlägget.

Angelo grattas på födelsedagen av bland annat Jessica Andersson, Jenny Strömstedt och Hanna Hedlund.

I en intervju med Mama har Charlotte berättat om hur det är att bli mamma i två olika omgångar, som hon har. Angelo och Alessio föddes 2004 respektive 2005, och Adrian och Alvin 2013 och 2018.

– Jag sa det själv när Alvin kom, att man kanske blir coolare med fjärde barnet. Men då fick jag höra: ’Men Charlotte, du har ju varit cool med alla fyra barnen’. Och det kanske är sant. Jag har nog aldrig varit hispig eller stressad när det kommer till barn. Man säger att det blir enklare och att man blir en mer avslappnad mamma med tiden. men jag tror att jag har varit det från första stund. Kanske för att jag inte har någon direkt läggning för att bli stressad. Men jag tycker också så mycket om barn. Det kan hända att jag kommer ner till köket en lördagsmorgon och tänker: ’Helvete vad många ungar!’. Numera fyra egna barn och så allas kompisar. Men ljudet av barn som leker, skrattar och små fötter som klapprar mot golvet – det kanske är rörigt, men jag gillar det, säger hon till magasinet.

Sugen på att läsa mer om Charlotte? Här möter Femina sångerskan i en djup intervju.

Charlotte Perrellis barn har vuxit upp

Angelo och hans bröder har vuxit upp med mammans kändisskap, och är vana vid att följa med på röda mattor, Diggiloo-turnéer och Melodifestivalen-tävlingar. Så här har de sett ut genom åren!

Charlotte Perrelli med Angelo och Alessio 2007

Charlotte Perrelli, Anders Jensen och deras äldre barn, på Adrians dop 2013

Perrelli med föräldrarna, maken, sönerna Alessio och Adrian samt bonusdottern Isabella 2019

Angelos 17-årshyllning på Instagram

Läs mer:

Charlotte Perrellis varning mot coronakritikerna

Linnea Henriksson hyllas efter privata bilderna på Wille och sonen Rune

Här är alla deltagare i Stjärnorna på slottet 2020

Utvald läsning

Femina