Emma Krokdal och Dolph Lundgren.

Instagram
TV: Dolph Lundgrens och Emma Krokdals kärlekssaga
0:49

Efter reklamen: TV: Dolph Lundgrens och Emma Krokdals kärlekssaga

(0:49)

Den svenska superstjärnan Dolph Lundgren, 63, har hittat kärleken i den norksa PT:n Emma Korkdal, 25. De träffades på gymmet där hon jobbar och blev snart förälskade i varandra.

– Hon är en fantastisk person och väldigt omtänksam, smart och rolig och underbar att vara med. Vi kan vara tillsammans dygnet runt utan att det känns jobbigt. Sedan tränar hon också och gillar att äta hälsosamt så vi har mycket gemensamt, har Dolph Lundgren tidigare sagt till Aftonbladet.

Dolph Lundgrens två döttrar har vuxit upp – så ser de ut nu

Då börjar de tänka på bröllopet igen

För lite drygt ett år sedan kom det fram att skådespelaren friat till sin flickvän, som glatt svarade ja!

Något bröllop har det inte blivit tal om än, och just nu är det faktiskt så att planeringen för det hela pausats för en tid.

– Jag har lagt bröllopsplanerna på is fram till att coronatiden är helt över. Jag tror att Dolph har någon idé om hur vi ska ha det, säger Emma Krokdal till norska Se og Hør, och tillägger att de gärna vill ha ett sommarbröllop.

– Så kanske till nästa sommar? Jag vet inte var eller hur man planerar för bröllop, så det ansvaret lämnar jag lite ifrån mig, haha, säger hon.

Dolph Lundgrens 37 år yngre fästmö Emma Krokdal om åldersskillnaden

Emma Krokdal om åldersskillnaden

Dolph Lundgren och Emma Krokdal har sin bas i Los Angeles, och har till följd av coronapandemin varit mer eller mindre fast där under en längre tid. Nu längtar de efter att få vara mer i Norge och Sverige.

– Det är ju mycket vanskligare att resa i dessa tider, men vi har haft tur nog att kunna träffa familj och vänner igen. Vi var ju i Los Angeles i 14 månder på grund av corona, och det var egentligen ganska trevligt, men nu är vi redo för lite mer tid i Europa, säger hon till tidningen.

Ludwig Göransson vinner en till Emmy

Det skiljer 38 år mellan Dolph Lundgren och Emma Krokdal, något som paret är medvetna om sticker i ögonen hos vissa. I en intervju med norska VG har Emma talat ut om detta.

– Vi vet att folk kommer att reagera, men så länge familjen och människor nära oss tycker att det är okej, det är allt som betyder något för oss, har hon sagt i en intervju med tidningen.

TV: Veckans snackisar du inte vill missa
0:48

Efter reklamen: TV: Veckans snackisar du inte vill missa

(0:48)

Utvald läsning

Femina