kollage på gry forssells bröllopsbild och porträtt
5 saker om Gry Forssell som du kanske inte visste
1:15

Efter reklamen: 5 saker om Gry Forssell som du kanske inte visste

(1:15)

Slå på ljud

Programledaren Gry Forssell, 48, träffade sin älskling Alex Kossek, 43, när han var nyanställd på deras dåvarande gemensamma arbetsplats. I ett inlägg på Instagram har hon tidigare beskrivit hur romansen utvecklade sig.

”Du hade flirtat lite med mig sedan du började jobba på samma produktionsbolag som jag ..men du var rätt flirtig med alla så jag tog det inte på så stort allvar. Dessutom var du ju fem år yngre än jag, dina kompisars tjejer tog studenten och jag hade nyss fyllt 28 och hade flyttat hemifrån för nio år sedan så det kändes som att vi var i helt olika faser i livet så jag hade aldrig kunnat gissa att det skulle bli vi”, skrev hon då.

gry och alex 2002

Gry Forssell och Alex Kossek träffades när de var 28 respektive 23 år gamla. Här är de tillsammans på mingelbild 2002.

År 2007 gifte sig paret och festen var så fantastisk att Gry nu önskar de kunde göra om den.

Därför har Gry Forssell aldrig drömt om stort bröllop

Det är i Mix Megapols program Gry Forsell med vänner som Gry berättar om sin önskan.

– Jag och Alex gifte oss 2007 och jag tyckte att det var så himla roligt. Det var mycket roligare än jag trodde att gifta sig, säger hon.

Gry berättar att hon aldrig varit en person som drömt om hur hennes bröllop ska se ut. Just därför blev hon positivt överraskad av upplevelsen.

– Jag har inte drömt om det stora bröllopet eller prinsessdrömmen eller så.

Hon har en teori om varför ett stort bröllop aldrig varit föremålet för hennes drömmar. Det beror säkert på att hon så ofta fått vara med om att stylats och piffats i jobbet, säger hon.

MTV-programledaren Ulrika Eriksson lämnade rampljuset – så lever hon

– För mig, med det jobb som jag har, jag har jobbat som programledare så länge och då får man ha på sig en fin klänning, man får bli sminkad, man får stå i rampljuset. Så jag tror att om man har ett annat jobb och längtar efter att stå i det där rampljuset så kanske det är en annan sak, att ”det här är min dag, nu ska alla titta på mig, nu får jag vara i fokus och prinsessan”. Jag har liksom fått det i jobbet, säger Gry.

Förnyade löften inget alternativ med Alex Kossek

– Med det sagt var bröllopet fantastiskt, det var så överraskande kul, fortsätter Gry. Det var så överraskande roligt att alla vänner som vi hade, våra familjer och vänner och alla var samlade. Och att det var vi som var anledningen till att alla var där. Det var ju otroligt roligt, överväldigande, säger hon, och utbrister:

– Åh, jag vill göra det igen!

gry, alex och sonen vincent

Paret Gry och Alex på Gröna Lund 2006 med äldsta sonen Vincent, som idag hunnit fylla 17 år.

Gry poängterar samtidigt att hon vill gifta om sig med Alex och ingen annan.

– Jag skulle vilja gifta mig igen fast med Alex igen då. För grejen är att sedan 2007 har vi fått massor av nya vänner. Jag skulle vilja ha en fest igen med alla som vi känner idag, säger hon.

Gry menar att de förstås kan välja att bara förnya sina löften istället, men konstaterar snabbt att:

– Det är inte samma sak!

Gry och Alex har två gemensamma barn, Vincent, 17, och Nikki, 12. Här kan du läsa mer om äldsta sonens liv idag.

Gry Forssells stilresa genom åren – 25 bilder du förmodligen inte sett tidigare

Foto: TT

Mest läst