jenny alversjö sonenen leo
TV: 6 saker du kanske inte visste om Jenny Alversjö
1:40

Efter reklamen: TV: 6 saker du kanske inte visste om Jenny Alversjö

(1:40)

Slå på ljud

TV4-programledaren Jenny Alversjö, 48, har två barn – Olivia, 21, och Leo Alversjö, 18, tillsammans med ex-maken Patrik Larsson, 50. Skilsmässan gick igenom 2017 och två år efter mötte Nyhetsmorgon-ankaret kärleken på nytt i Anders Bernunger.

– Vi träffades spontant och hade gemensamma vänner men lärde känna varandra långt efter. Anders är mitt livs kärlek. Utan honom hade jag kanske inte levt idag, sade Jenny till Hänt i en intervju då.

Här ser vi Jenny Alversjö med sina barn 2013.

Jenny Alversjös svåra tid

Nog kan Jenny Alversjö har rätt angående uttalandet om att hon eventuellt inte levt idag, om det inte vore för Anders Bernunger. Turturduvorna hann bara vara ett par månader innan hon drabbades av en stroke 2019. Det var pojkvännen Anders Bernunger som insisterade på att Jenny skulle söka vård för sin plötsliga huvudvärk hon fick där i soffan för snart tre år sedan, och Jenny skulle egentligen varit ensam hemma den dagen...

Efter stroken förändrades livet drastiskt och hon försvann från Nyhetsmorgon och tv-rutan. Vägen tillbaka var lång och tuff, och hon har flertalet gånger tackat sin nyblivna sambo för stödet.

Jenny Alversjös ord om svåra barndomen: Jag minns skammen

Jenny Alversjö blir sambo med pojkvännen

Under hösten gjorde Jenny Alversjö klart att hon och Anders Bernunger efter två år som särbos valt att flytta ihop.

– Jag är så lycklig. Vi har köpt ett hem. Det känns jättekul. Vi är så himla lyckliga, sa Jenny i podcasten 45 minuter AV som hon har tillsammans med mästerkocken Erik Videgård.

Beskedet om att paret blir sambos kom bara månader efter det att yngsta sonen Leo lämnat boet. I somras öppnade Jenny Alversjö upp om sorgen i att båda barnen nu flyttat hemifrån samtidigt som hon poängterade hur viktigt det är att barnen får känna sig självständiga:

”Har alltid känt stor trygghet i att uppfostra barnen att stå på egna ben, men sen när det gör det – var inte riktigt beredd på känslostormen”, skrev Jenny Alversjö på sina sociala medier i samband med sonens flytt.

Anders Bernunger och Jenny Alversjö på kändisvimmel under invigning av restaurangen - Coup D'etat i Stockholm.

Jenny Alversjös son Leo är stor

Men nog får mamma Alversjö sig lite tid med sina barn trots att de inte längre bor tillsammans. Under helgen delade Jenny Alversjö med sig av en härligt stund ihop med sonen Leo på sina sociala medier.

”Fick världens bästa lunchdejt!”, berättar Alversjö och delar en bild på Leo som dricker och äter gott på en lyxig restaurang i Stockholm city.

Jenny Alversjös ovanliga bild med 21-åriga dottern Olivia

Se också: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag
1:33

Efter reklamen: Se också: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag

(1:33)

Slå på ljud
Mest läst