Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kenza Zouiten Subosic om negativa kommentarerna om att få en till son

29 okt, 2020 
AvSaga Pettersson
FotografTT/INSTAGRAM
Kenza Zouiten Subosic är gravid med sitt andra barn. I magen ligger en till liten pojke och nästa år får sonen Nikola en lillebror. Nu berättar Kenza att hon mött ett gäng negativa kommentarer kring att hon väntar en pojke och inte en flicka.
Annons
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minnsBrand logo
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minns

Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks väntar sitt andra barn. Sedan tidigare har de sonen Nikola, som föddes i juni 2019. Och han ska få en lillebror! Kenzas mage ligger det en liten pojke och växer.

”Självklart hade vi blivit lika glada om det var en flicka också så visst hade vi kunnat skippa att ta reda på könen innan våra barn fötts, för som jag sa så spelar det verkligen ingen roll. Men av någon anledning så blir det ju mycket mer verkligt när man får reda på om det är en flicka eller en pojke som växer i ens mage”, skrev Kenza i ett inlägg på bloggen där hon avslöjade könet på den lilla i magen.

Kommentarerna kring att vänta en till son

Bland kommentarerna är det många som konstaterar att Kenza är en perfekt ”pojkmamma”, och en av hennes följare undrar om hon mött några negativa kommentarer kring att hon väntar en till pojke.

”Precis som du skriver spelar ju kön absolut ingen roll, men allt blir lite mer verkligt när man vet. Har också två pojkar och det är helt underbart. Har du fått höra några kommentarer angående könet än? Jag blev så jäkla trött på att konstant höra “ahaa en till pojke, men då blir det nog en tjej nästa gång!””, undrar en av hennes följare och Kenza svarar då:

Annons

”Haha jo… Innan vi tog reda på könet fick jag hela tiden höra ”åh hoppas verkligen det är en tjej för din skull!” Och sen när jag glatt berättade att vi får en till pojke så har jag fått höra allt ifrån ”tredje gången gillt!” (som att då mina första två gånger hade varit misslyckanden?!) till ”det blir säkert kul det med…..men du hoppades på en tjej va?” Men de flesta såna kommentarer har varit från mammor till flickor, som inte vet hur det är att ha en pojke (att det är precis lika underbart) så jag har försökt att inte ta det så seriöst haha..”.

Familjesemestern innan andra sonens födsel

Just nu befinner sig de blivande tvåbarnsföräldrarna på semester i Maldiverna, något som kritiserats en hel del av hennes följare. Att resa under den rådande coronapandemin anser flera av dem är oansvarigt och dumt. Kenza har själv inte bemött kritiken.

LÄS MER:

Annons