Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Mandelmanns glädjebesked om framtiden – efter tuffa beslutet

19 aug, 2020 
AvMalou Wilson
FotografTT
Marie och Gustav Mandelmann
Mandelmanns gård hålls stängd för besökare sommaren 2020, något som både Marie och Gustav tycker är väldigt tråkigt – men nödvändigt.
Efter det tuffa beskedet finns det dock plats för lite glädje trots allt!
Annons

Gustav, 55, och Marie Mandelmann, 55, blev snabbt populära med sitt tv-program Mandelmanns gård på TV4 när det drog igång år 2017. Tv-tittarna får med hjälp av serien ta del av parets liv och vardag på gården Djupadal i Österlen.

Vid sidan av sin färska tv-karriär driver paret populära turistmålet Mandelmanns trädgårdar där besökarna får ta del av deras vackra gård. Men coronavirusets spridning ledde till vissa konsekvenser, och i slutet av maj i år kom paret med det tunga beskedet att de inte skulle hålla gården öppen för besökare sommaren 2020.

Men, med ont kommer ibland även något gott. I detta fall fick de som tänkt besöka gården istället nöja sig med att det blir en ytterligare säsong av tv-programmet Mandelmanns gård på TV4.

Marie Mandelmanns egna ord

Marie har nu uppdaterat sina följare genom att ge ett alldeles nytt besked om den nya säsongen. Den är i full gång och det verkar gå som på räls!

Marie Mandelmann
FOTO: Johan Nilsson/TT

”Nu har vi snart spelat in program 5 med våra fantastiska medspelare”, skriver Marie Mandelmann till sin nya bild på Instagram och hyllar teamet som familjen jobbar med:

Annons

”Jonatan Gammel på kamera, Lisa Belfrage producent, Gustav Haglund på ljud, Jens Wohlert manusansvarig, Lotta och Disa runtom och många många fler som klipper och klistrar. Dom lägger verkligen ner sin själ för att få ihop fina program”.

Frågan är när tv-tittarna kommer kunna se programmet i tv-rutan?

”Julprogrammet kommer dagarna innan jul och säsong 5 börjar cirka andra veckan i januari”, meddelar hon.

Mandelmanns gård
FOTO: Eero Hannukainen/TT

Fina gehöret efter beskedet

Anledningen till att det blivit en femte säsong av programmet är för att det är så otroligt uppskattat av tittarna. Marie Mandelmanns följare stöttar och peppar enormt inför nya säsongen.

”Härligt att höra”, skriver en.

”Längtar!”, fyller en annan i.

”Ser fram emot att få se er igen på tv. Ni är helt underbara människor”, kommenterar en tredje person.

Läs mer:

Annons