Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Exklusiv intervju: Hon är Min mamma, din pappa-Stefan Brodins nya kärlek

10 maj, 2023 
AvEbba S. Dahlman
FotografPrivat
Stefan Brodin från Valbo var en av elva singlar som sökte kärleken i premiärsäsongen av TV4:s dejtingprogram Min mamma, din pappa.
I en exklusiv intervju med Femina berättar han glatt att han träffat sitt livs stora kärlek efter programmet.
Läs om det osannolika sammanträffandet i parets kärlekshistoria – och om deras framtidsplaner här!
Annons
5 mysiga dejtingaktiviteter inspirerade av kändisarnaBrand logo
5 mysiga dejtingaktiviteter inspirerade av kändisarna

Den 54-åriga Stefan Brodin från Valbo var en av elva singlar som gjorde entré i Villa Kärleksudden under inspelningen av TV4:s succéprogram Min mamma, din pappa för ett omkring åtta månader sedan.

Under säsongen fick tv-tittarna se hur Stefan och deltagaren Jessica Grusell fann varandra snabbt. De skulle sedan komma att lämna inspelningen tidigt för att satsa på varandra, men märkte snabbt att de ville olika saker när de återvände till verkligheten utanför huset.

Stefan började nu överväga tanken på att ge sig ut i dejtingdjungeln. Då stod stjärnorna rätt och han fann sitt livs kärlek, Maria!

Träffade kärleken efter Min mamma, din pappa

Stefan Brodin ställer upp på en exklusiv intervju med Femina, i vilken han ivrigt vill berätta om kärlekslivet efter programmet. Han avslöjar snabbt att han har träffat någon, och att han är upp över öronen förälskad.

Annons

– Om det är okej med dig så vill jag gärna att hon är med, säger Stefan på andra sidan luren och bjuder in nya kärleken Maria i samtalet.

Välkommen Maria, berätta om hur ni träffades och hur det känns.

– Tackar! Hur det känns? Den klassiska sportfrågan haha ... Kör du Stefan. Så får vi fylla i åt varandra.

Så träffade Stefan Brodin nya kärleken: ”Min livskamrat”

Stefan berättar att han, efter att ha tagit beslutet att ge sig ut i dejtinglivet igen, laddade ner appen Tinder.

– Jag fick jag ju då kontakt med en kvinna från Stockholm, och helt på riktigt så var hon faktiskt den första som jag verkligen började skriva med. Och det var ju Maria, förklarar han.

Maria fyller i och berättar att det var en slump att de matchade. Hon var nämligen på en weekend i sin ”gamla barndomstad” Gävle med en vännina och bestämde sig spontant för att kika in på Tinder. Och hittade Stefan.

De tog ett snabbt möte i hotellets foajé, men klickade direkt och kvällen slutade med att Stefan följde med de två vännerna på middag.

Annons

– Det bara kändes bra på en gång. Det här är min livskamrat. Och jag tror du kände samma sak, säger Maria.

Stefan Brodin ny flickvän
Stefan Brodin visar upp nya flickvännen Maria för Femina, och låter meddela att han är superförälskad.

Osannolika sammanträffandet: Tackade nej till programmet

Vidare berättar paret om det otroligt osannolika sammanträffandet under kvällen de möttes, som för övrigt var den 3 december. Datumen har Stefan stenkoll på.

Innan de lämnar hotellet berättar Maria att Stefan ville berätta något.

– Då tar han min hand och säger så här ”jag vill det här till 100 procent, men då måste jag berätta en sak först”. Tusen tankar började snurra i mitt huvud, ”jaha, nu är han väl gift” var den första.

Det Stefan i själva verket ville berätta var att han nyligen spelat in ett tv-program som skulle sändas i vår.

– Jag tänkte ”nej, det är fan inte sant.” Jag skulle egentligen vara med också, men jag tackade nej. Så vad är oddsen på att jag tackade nej till programmet, går ut på Tinder och möter Stefan där? Det är en kul story faktiskt, säger Maria och avslöjar att hennes dotter anmälde henne till Min mamma, din pappa.

Annons

Det var väldigt nära att hon och dottern medverkade, men tvingades till slut tacka nej på grund av att de inte fick ihop livspusslet.

Stefan Brodin sa upp sig från jobbet för kärleken

Efter deras första möte bestämde sig Maria och Stefan omgående för att köra på. De pratade i telefon varje dag och ringde varandra över videosamtal. Den 3 december markerade deras första riktiga fysiska dejt på tu man hand. Och de har varit ett par sedan dess.

Stefan förklarar att han sa upp sig från sitt dåvarande jobb, efter att ha varit i kontakt med en tidigare arbetsgivare, som råkar ha kontor på gångavstånd från Marias bostad.

– Vi planerar att jag kommer flytta dit så småningom. Jag har en son som ska gå klart i skolan. Så där får vi vänta på honom. Men efter det så kör vi. Då flyttar jag in till Maria, säger Stefan.

– Du är så välkommen så, älskling!, säger Maria glatt och poängterar att det aldrig är för sent att hitta kärleken i livet.

I sommar stundar en ”ungdomsfest” som de kallar det, där deras respektive barn ska få träffa varandra officiellt. De berättar att alla är glada över deras förhållande och att det funkar otroligt bra!

Vill du veta hur det gick för de andra deltagarna i programmet? Det kan du läsa här.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons