Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Självbevattnaren som hjälper dina blommor att överleva semestern

18 jul, 2019 
AvRebecka Gustavsson
Självvattnaren vattnar blommorna åt dig
Alla har inte gröna fingrar eller en granne som vattnar blommorna medan du är på semester. Vill du att blommorna ska överleva under semestern utan massa krångel så kan denna lilla sak vara räddaren i nöden.
Annons

Är du orolig över att dina växer inte ska överleva semestern? Eller är du en av dem som inte har speciellt gröna fingrar? Då är det här något för dig. Alla finner det nämligen inte så lätt att ta hand om sina blommor och alla har inte heller en granne som kan vattna blommorna medan man är borta.

Det finns en smart liten detalj som kan vara räddare i nöden, oavsett om du ska lämna hemmet, inte vet hur mycket vatten en blomma behöver eller om du helt enkelt inte orkar lägga ner så mycket tid på att ta hand om dina växter. Detaljen är den smarta självbevattnaren. Det finns både varianter som är riktigt fina detaljer och andra som helt enkelt bara håller vad de lovar, att ta hand om dina blommor åt dig. Självbevattnaren finns i en hel del olika färger, former och prisklasser.

Fyll behållaren med vatten, vänd den upp och ner och sätt ner den i krukan så gör självbevattnaren jobbet åt dig. Den vattnar nämligen lite i taget och precis nog för att låta dina växter överleva semestern.

Annons

Scrolla ner för att hitta just din favorit!

Självbevattnare som vattnar blommorna åt dig:

Självbevattnare till blommor i glas

Oval vattenbehållare i glas som hjälper till att vattna dina blommor, från Ellos. Här kan du köpa den i genomskinligt glas (reklamlänk). Här kan du köpa den i grått glas (reklamlänk).

Glaskula som vattnar växterna åt dig

Liten dekorativ självbevattnare i form av glaskula, från Lagerhaus. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons
Självvattnare i glas
Självbevattnare i form av glaskula
Självvattnande kruka i glas
Annons

Läs mer:

Annons