Artikeln innehåller reklamlänkar
Självvattnaren vattnar blommorna åt dig

Är du orolig över att dina växer inte ska överleva semestern? Eller är du en av dem som inte har speciellt gröna fingrar? Då är det här något för dig. Alla finner det nämligen inte så lätt att ta hand om sina blommor och alla har inte heller en granne som kan vattna blommorna medan man är borta.

Det finns en smart liten detalj som kan vara räddare i nöden, oavsett om du ska lämna hemmet, inte vet hur mycket vatten en blomma behöver eller om du helt enkelt inte orkar lägga ner så mycket tid på att ta hand om dina växter. Detaljen är den smarta självbevattnaren. Det finns både varianter som är riktigt fina detaljer och andra som helt enkelt bara håller vad de lovar, att ta hand om dina blommor åt dig. Självbevattnaren finns i en hel del olika färger, former och prisklasser.

Fyll behållaren med vatten, vänd den upp och ner och sätt ner den i krukan så gör självbevattnaren jobbet åt dig. Den vattnar nämligen lite i taget och precis nog för att låta dina växter överleva semestern.

Scrolla ner för att hitta just din favorit!

Självbevattnare som vattnar blommorna åt dig:

Självbevattnare till blommor i glas

Oval vattenbehållare i glas som hjälper till att vattna dina blommor, från Ellos. Här kan du köpa den i genomskinligt glas (länk till Ellos). Här kan du köpa den i grått glas (länk till Ellos).

Glaskula som vattnar växterna åt dig

Liten dekorativ självbevattnare i form av glaskula, från Lagerhaus. Här kan du köpa den (länk till butik).

Självvattnare i glas
Självbevattnare i form av glaskula
Självvattnande kruka i glas

Läs mer:

Bästa blommorna och växterna för en skuggig balkong

Torkade blommor – så inreder du med årets växttrend

21 klassiska gåvor att ge brudparet i bröllopspresent 

Mest läst