Ta på armband själv

Du känner säkert igen dig i situationen; du vill ha det snygga armbandet men det går bara inte att knäppa när du använder en hand. Armbandet har en tendens att slira eller så får låset tag på din nagel istället för att haka i som du hade tänkt. Frustrationen är ett faktum och de flesta av oss har lagt många stressande stunder på att försöka få ordning på smycket.

Men ge inte upp – här är lösningen som kommer få dig att vilja bära favoritarmbandet utan irriterande kamp med att knäppa spännet.

Ta på sig armbandet själv – smarta knepet löser det

Den kinesisk-amerikanska modebloggaren Jessica Wang visade på Instagram upp den busenkla tekniken för att få på sig armbandet själv och följarna jublar! I skrivande stund har knepet nästan 35 000 gillamarkeringar och hyllningskörerna finner inga gränser.

”Perfekt för alla singlar eller oss som lever ensamma” skriver en följare.

”Helt genialt” instämmer en annan.

Allt du behöver för att knäppa armbandet själv är ett helt vanligt pappersgem. Så här gör du:

Börja med att vika upp gemet så att det bildas två öglor med öppna ändar.

Trä därefter öglan från låsets armband genom den ena ändan och håll smycket i ett fast grepp genom att placera den andra gemänden i handflatan och dra armbandet runt handleden.

Genom att använda den här tekniken håller du enkelt låset på plats och kan knäppa armbandet utan att bråka med krångliga lås.

Artikeln pulicerades först på vår systersajt Allas.se

Läs mer:

Anne och Kris valde att behålla barnet som hade Downs syndrom

Victoria Beckham designar svärdotterns Nicola Peltz bröllopsklänning

Brad Pitts nya flickvän Nicole Poturalski är redan gift

Mest läst