Trendar: InredningMat och dryckResor

18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamla

19 okt, 2021 
AvNina Nyström
AvNina Nyström
Bianca och Pernilla i 12-årsåldern
Vi kikar på ett gäng bilder från när Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso var små, under tonåren och i början av karriären!
Annons
Bianca Ingrossos stilresa genom årenBrand logo
Bianca Ingrossos stilresa genom åren

Pernilla Wahlgren föddes på julafton, den 24 december 1967 och Bianca Ingrosso kom till världen dagen före nyårsafton, den 30 december 1994. Både Pernilla och Bianca är födda rakt i offentligheten och rampljuset, och även om det inte dokumenterades på samma sätt då som det gör idag, så finns det en del bilder på dem båda om man rotar riktigt långt bak i arkiven – och det är SÅ kul att jämföra! (Bianca till vänster och Pernilla till höger, om det skulle vara oklart…).

Bilder på Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren som barn

Bianca och Pernilla som bebisar

Ok, inte riktigt samma ålder, men Bianca som bebis 1995 och Pernilla som lär sig gå 1969.

Annons

Två små tjejer i 3-4 -årsåldern tillsammans med sina mammor. Och ja, här har vi faktiskt Pernilla som nyfödd också, på bilden som de håller i famnen!

Bianca och Pernilla ca 12 år.

I 12-årsålders börjar de båda tjejerna synas lite mer i offentligheten. Bianca på en plåtning och Pernilla på scen i musikalen Annie. Visst är de lika här?

Annons
Bianca och Pernilla i tidiga tonåren

Bilden på Pernilla har lite oklart årtal, men utifrån andra bilder gissar vi att hon kan vara cirka 15 år? På bilden som är från 2008 ska Bianca snart fylla 14 år.

Bianca och Pernilla ca 18 år

1985 slår Pernilla som 17-åring igenom med dunder och brak i Melodifestivalen. Bianca är 18 år och går på premiär.

Bianca och Pernilla 20 år

2015 har Bianca fyllt 20 år och minglar vant i Stockholms nattliv. I samma ålder turnerade mamma Pernilla land och rike runt och var redan tillsammans med Biancas pappa, dansaren Emilio Ingrosso.

Annons

2016 gick Bianca till final i Let's Dance. Mamma Pernilla var i samma ålder gravid med första barnet Oliver, som föds 30 december 1989 (jepp – samma dag som Bianca!).

Bianca och Pernilla i tidiga 20-årsåldern

2017 har Wahlgrens Värld precis haft premiär och Bianca tar emot pris på Elle-galan för "Årets look." 1991 var mamma Pernilla med i Mello och gjorde succé i musikalen Grease.

Bianca och Pernilla ca 25 år.

Och i 25-årsåldern är Pernilla och Bianca stundtals väldigt lika!

Foto: TT

Annons