Trendar: InredningMat och dryckResor

Ikoniska triangeldraman från serier och filmer - som slutade helt fel

18 dec, 2020 
AvMalin Ny
Carrie, Aiden och Mr Big i SATC, Blair, Dan och Chuck i Gossip Girl. Här är kärlekstrianglarna som borde ha slutat helt annorlunda.
Annons
10 ikoniska triangeldraman i filmer och tv-serierBrand logo
10 ikoniska triangeldraman i filmer och tv-serier

Vissa kärlekshistorier från filmer och serier lever längre än andra. Vad skulle till exempel Sex and the City vara utan dramat med Carrie, Aiden och Mr Big? Eller det mellan Blair, Dan och Chuck i Gossip Girl?

Här är kärlekstrianglarna som borde ha slutat på ett helt annat sätt än vad det gjorde - i alla fall enligt oss. Stor varning för spoilers!

BLAIR, DAN OCH CHUCK I GOSSIP GIRL

Blair och Chuck kämpade genom hela serien för sin kärlek till varandra. Paret gick igenom en berg-och-dalbana av känslor, men kärleken höll och den slutade lyckligt med giftermål och barn.

Annons

Innan dess behövde hon dock gå igenom en fas. Då träffade hon nämligen "Lonley Boy", det vill säga Dan Humphrey, och med tanke på deras kemi och att de ändå hade ett hälsosamt förhållande, hade det gärna fått vara betydligt längre.

BELLA, JACOB OCH EDWARD I THE TWILIGHT SAGA

Edward och Bellas kärlekssaga gick också igenom många prövningar innan den slutade lyckligt. Många fans kom dock aldrig över att Bella aldrig fick ett lyckligt slut med Jacob Black istället, hennes bästa kompis.

Annons

KATNISS, GALE OCH PEETA I THE HUNGER GAMES

The Hunger Games, en av de mest framgångsrika filmserierna någonsin, kretsar mycket kring Katniss Everdeen och hennes romantiska prospekt Gale Hawthorne och Peeta Mellark. På grund av att hon till slut vill ha trygghet mest av allt blir hon tillsammans med Peeta, vilket många fans inte kan förstå eftersom Katniss och Gale uppenbarligen passar bättre ihop.

I både filmerna och böckerna anses de ha bättre kemi, de är båda skickliga jägare och har dessutom mycket mer gemensamt.

Annons

CARRIE, AIDEN, OCH BIG I SEX AND THE CITY

Kärlekstriangeln mellan Carrie, Aiden och Mr Big har debatterats mycket genom åren. Under de sex säsongerna dejtade Carrie som bekant en hel del män, men de som hon fastnade mest för var Aiden och Mr Big.

Den hon till slut hamnade med, efter otroligt mycket om och men, var som bekant Mr Big. Något många fans inte kan förstå med tanke på att Aiden var betydligt schysstare mot henne och dessutom gillade att umgås med hennes vänner. Dessutom dumpade han henne inte vid altaret.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons