Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: InredningMat och dryckResor

Världens smartaste uppfinning för alla frusna!

06 nov, 2017 
AvFemina
Att kvinnor fryser lättare än män blir extra uppenbart under vinterhalvåret. Men misströsta inte, här är lösningen på alla dina problem med huttrande och frossande! Bäst av allt; den tar inte mer plats i väskan än en grapefrukt och väger bara 275 gram!
Annons

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop (reklamlänk). Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.

Vintern är här och visst kan det vara helt hopplöst svårt att hitta en jacka som är helt perfekt i värmen när temperaturen svajar? Säkert har du många gånger önskat att du  kunde ha en jacka under dagen och en annan under morgnar och kvällar!

Men du behöver faktiskt inte mer än en jacka, lösningen stavas dunväst och finns nu i en version som du enkelt kan ta med dig i handväskan – den tar ingen plats alls och väger bara 275 gram – mindre än en normalstor grapefrukt!

Det är välrenommerade Hamptons som tagit fram dunvästen som är tillverkad i ett lättviktsmaterial som värmer skönt tack vare sin smarta fyllning av 90 procent anddun och 10 procent fjäder.

Västen är bandkantad runt ärmar och nederkant, har två ytterfickor samt en innerficka med dragkedja.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons