Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop (reklamlänk från Aller media shop). Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.

Vintern är här och visst kan det vara helt hopplöst svårt att hitta en jacka som är helt perfekt i värmen när temperaturen svajar? Säkert har du många gånger önskat att du  kunde ha en jacka under dagen och en annan under morgnar och kvällar!

Men du behöver faktiskt inte mer än en jacka, lösningen stavas dunväst och finns nu i en version som du enkelt kan ta med dig i handväskan – den tar ingen plats alls och väger bara 275 gram – mindre än en normalstor grapefrukt!

Det är välrenommerade Hamptons som tagit fram dunvästen som är tillverkad i ett lättviktsmaterial som värmer skönt tack vare sin smarta fyllning av 90 procent anddun och 10 procent fjäder.

Västen är bandkantad runt ärmar och nederkant, har två ytterfickor samt en innerficka med dragkedja.

Fynda västen här – upp till 75 % rabatt!


Dunväst marinblå/röd
Mycket snygg och arbetad dunväst i hög kvalitet från Hamptons. Dunvästen är i lättviktsmaterial och är perfekt att ha med som extraplagg

Gå till shoppen

Snyggt till!
Handskar och sjal
Elegant set med handskar och matchande sjal. Handskar i härlig värmande 80% ull blandat med 20% nylon och med detaljer i form av 3 knappar som gör dem extra stiliga.

Till vår shop