Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Stora trenden: Supermodellen bär jeansjackan på ett helt nytt sätt

14 sep, 2023 
Gisele Bündchen på New York Fashion Week
Supermodellen Gisele Bündchen är en av världens mest inflytelserika trendsättare. Nu visar hon upp en look under New York Fashion Week som får många att tappa hakan!
Annons
Från trasiga jeans till Alice Bah Kuhnkes ELLE-galaklänningBrand logo
Från trasiga jeans till Alice Bah Kuhnkes ELLE-galaklänning

Brasilianska supermodellen Gisele Bündchen har länge inspirerat modeälskare världen över med sin snygga stil. Sedan 2001 har hon varit en av de bäst betalda modellerna i hela världen, men om du trots det inte känner igen henne från kampanjer eller magasin så kanske du minns henne i rollen som en av Runway-tjejerna Serena i filmen Djävulen bär Prada?

Varje vecka influerar Gisele miljontals människor, och inte minst sina 21,9 miljoner följare på Instagram. På modescenen ligger hon ideligen i framkant och syns ofta i de allra senaste trenderna – somliga mer uppseendeväckande än andra.

Just nu uppmärksammas en outfit som Gisele bar under New York Fashion Week 2023, inför de kommande vår- och sommarkollektionerna nästa år. Supermodellen skulle gå på en middag med andra namnkunniga personer, som exempelvis Poppy Delevingne och Sarah Hyland, och dök upp i en look som fick många att tappa hakan!

Annons

Gisele Bündchens nytänkande look

Gisele Bündchen stylade nämligen sin jeansjacka på ett sätt som vi vanligtvis inte brukar se. Till sin stora jacka bar hon en svart topp undertill, svarta högklackade träskor och en klocka. Ingenting mer.

Supermodellen gick alltså på middag byxlös, i ingenting mer än sin oversized denimjacka – och den uppseendeväckande outfiten har kommit att uppmärksammas i flera medier, däribland Vogue.

Du kanske tänker att det låter kontroversiellt? Nja. Även om looken definitivt var iögonfallande så var den dock kanske inte lika vågad som det låter.

Jeansjackan i fråga var så stor att den täckte lika mycket som en vanlig miniklänning gör – och Gisele bar den alltså helt enkelt som en lite coolare och mer nytänkande kort blåsa.

Gisele Bündchen bär trendig jeansjacka utan byxor

Att gå byxlös är däremot inte något nytt fenomen alls. Här kan du exempelvis läsa om när Kylie Jenner bar kalsonger på stan eller när Kendall Jenner bar trosor över sina strumpbyxor. Ja, nakentrenden har pågått ett tag – men är fortsatt het och fortsätter dyka upp i olika intressanta tappningar.

Vill du hänga på trenden likt Gisele? Satsa på en riktigt stor och lång jeansjacka så är du hemma. Men kom ihåg att kika på secondhand först om du inte redan har en hemma i garderoben! Här kan du till exempel spana in Feminas lista över de bästa vintagebutikerna i Stockholm.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons