Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

12 underbara modenyheter som ger vårkänslor

20 feb, 2024 
Modenyheter våren 2024
Längtar du också efter våren? Då kan du redan nu börja fundera på hur du vill att din vårgarderob ska se ut – här har vi samlat 12 vackra nyheter som hjälper vårkänslorna på traven!
Annons

Är det bara vi, eller känns det som att vintern har pågått i en evighet? Just nu i mitten av februari är det många som känner att motivationen tryter – vi har tagit oss igenom flera vintermånader (och njutit av den snörika säsongen!) men nu skulle lite värme, sol och vårkänslor inte sitta helt fel. Tur då att vi i alla fall kan drömma oss bort till varmare tider, som ju faktiskt ändå väntar runt hörnet!

Grece Ganhem i lång jeansklänning, vit skjorta, blå klackar och coola solglasögon
Modellen och influencern Grece Ghanem bjuder ständigt på härlig modeinspiration, här med en spännande styling av jeansklänningen.

Modenyheter våren 2024

Feminas shoppingredaktör Cecilia Persson har gått igenom utbudet av modenyheter och samlat 12 stilsäkra plagg som platsar perfekt i vårens garderob.

Annons

1. Blommig klänning, Lindex

En riktigt drömmig och romantisk vårklänning är det absolut enklaste sättet att skapa vårkänslor. Den här småmönstrade har en klassisk, lätt bohemisk design – bär den med stövlar och bara ben så fort vädret tillåter och sedan med flats och sandaletter i sommar. Klänningen finns även i svart, se mer och köp den här (reklamlänk).

Vit och blå romantiskt klänning från Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Psst! Är du bjuden på bröllop i vår eller sommar? Vi har samlat årets snyggaste klänningar till bröllop.

Annons

2. Sandaletter, & Other Stories

En av den här säsongens stora trendaccessoaren är tygblomman, som vi har kunnat se i många olika varianter och som alltså fortsätter stå sig stark. Dessa klassiska svarta sandaletter med tunna remmar får det där lilla extra med de ljusa blommorna, samtidigt som de fortfarande är riktigt eleganta. Se mer och köp skorna här (reklamlänk).

Svarta sandaletter med tunna remmar och ljusa blommor från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

3. Trenchcoat, Cellbes

När vi sakta men säkert börjar närma oss våren börjar det också bli dags att fundera över säsongens vårjacka. Det ytterplagg som är allra mest trendigt våren 2024 är utan tvekan trenchcoaten, och den här varianten är ett riktigt bra alternativ. Den har den perfekta beige färgen och är klassiskt dubbelknäppt samtidigt som den är något kortare än många andra trenchcoats vilket kan göra den något mer lättburen, särskilt om du själv inte är så lång. Se mer och köp trenchcoaten här (reklamlänk).

Annons
Tidlös beige trenchcoat från Cellbes
Klicka på bilden för att komma direkt till trenchcoaten.

4. Halsband, Cos

Vi älskar som bekant basgarderoben, och ett enkelt sätt att lyfta plaggen i den till nya höjder är att bära dem med spännande accessoarer. Det här halsbandet i mässing har en chunky design och är så fint att bära till en vit skjorta eller klassisk t-shirt. Se mer och köp halsbandet här (reklamlänk).

Chunky halsband i mässing från Cos
Klicka på bilden för att komma direkt till halsbandet.

5. Randig skjorta, Ellos

En randig skjorta är nästan alltid ett säkert kort, oavsett tillfälle, och särskilt om den är så elegant som den här satinskjortan. De smala ränderna och nyanserna av blått och beige skvallrar om vår och den kommer att vara lika snygg med kostymbyxor som med jeans eller en lång jeanskjol. Se mer och köp skjortan här (reklamlänk).

Annons
Beige och blå randig satinskjorta från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

6. Tygros, Lindex

De trendiga blommorna återfinns inte bara på skor utan även i andra typer av accessoarer. Den här vackra blomman är dessutom gjord i trendig denim och är perfekt att knyta runt halsen som en spännande detalj. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Tygros i denim att knyta runt halsen från Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till blomman.

7. Vida jeans, Ellos

I vår ska jeansen utan tvekan ha volym! Utöver trendiga baggyjeans ser vi mycket av vida jeans, som både är stilsäkra och dessutom riktigt bekväma att ha på sig. Dessa vida jeans har den perfekta blå tvätten för våren, se mer och köp jeansen här (reklamlänk).

Annons
Vida jeans i en klassisk blå nyans från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

8. Blå loafers, Bibi Lou

Loafers är utan tvekan klassiska vårskor, och varför inte komplettera de klassiska svarta med ett par i en snygg färg? Dessa mockaloafers i en trendsäker ljusblå nyans kommer att vara lika snygga att matcha med jeans som med klassiska basfärger som vitt, svart och beige hela våren. Se mer och köp skorna här (reklamlänk).

Ljusblå loafers i mocka med guldspänne från Bibi Lou
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

9. Jeansblus, Kappahl

Våren 2024 stylar vi gärna jeans med andra plagg i denim för en topp till tå double denim-look. Den här blusen har en spännande design med vida ballongärmar och volanger som mjukar upp mot denimmaterialet. Se mer och köp blusen här (reklamlänk).

Annons
Jeansblus i denim med långa puffärmar och volanger från Kappahl
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

10. Leopardmönstrad kjol, Ganni

Efter en lång vinter är det perfekt att ta in ett snyggt mönster i garderoben för att pigga upp! Ganni har gjort den här trendiga långa jeanskjolen som pryds av populärt leopardmönster, och som definitivt kommer liva upp till vardags och fest. Se mer och köp kjolen här (reklamlänk).

Lång leopardmönstrad jeanskjol från Ganni
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

11. Sneakers, New Balance

Finns det något säkrare vårtecken än nysopade gator? Det är först när vinterns grus äntligen är borta som vi vill ta fram nya sneakers ur garderoben, och den här säsongen satsar vi gärna på dessa snygga från populära märket New Balance. Se mer och köp skorna här (reklamlänk).

Annons
Beige och vita sneakers från New Balance
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

12. Hårspänne, & Other Stories

Guldiga accessoarer av olika slag är perfekta att toppa vilken look som helst med i vår och sommar, och varför inte bära dem i håret? Det här vackra hårspännet är en tidlös detalj som adderar elegans även till den mest klassiska outfiten med jeans och skjorta. Se mer och köp hårspännet här (reklamlänk).

Gudlfärgat bland hårspänne från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till spännet.
Annons
Modeguide: 3 största trenderna inför våren och sommaren 2024Brand logo
Modeguide: 3 största trenderna inför våren och sommaren 2024
Annons