Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Folk trodde 2-åringen var en docka – så ser hon ut 12 år senare

10 okt, 2023 
AvAino Oxblod
FotografFacebook.
Aira Marie slog igenom som barn.
Som tvååring fick Aira Marie stor uppmärksamhet för sitt unika utseende – alla tyckte hon såg ut som en levande docka.
I dag är hon tonåring och har försvunnit från rampljuset och kändisskapet.
Så här ser den uppmärksammade barnstjärnan ut i dag!
Annons
6 Hollywoodbarn som går i sina mammors fotspårBrand logo
6 Hollywoodbarn som går i sina mammors fotspår

Amerikanska Aira Marie vari inte gammal när hon började uppmärksammas för sitt speciella utseende. Redan som 2-åring var det många som fascinerades av att hon hade ett unikt utseende, och hennes föräldrar fick för första gången förslag från modebranschen om att dottern skulle bli modell. Hennes stora blå ögon, blonda kalufs och runda ansikte gjorde att det på bilder kunde se ut som att hon faktiskt var en docka.

Annons

Aira Marie blev snabbt känd på internet, och hon påbörjade en karriär som barnmodell. Flickan började också tävla i skönhetstävlingar för barn, något som är ett vanligt förekommande fenomen i USA. Hennes liv kretsade från ung ålder kring fotograferingar, modellbyråer och tävlingar, och hennes föräldrar var fokuserade på att dottern skulle bli så framgångsrik och känd som möjligt, skriver Newsner.

Så ser Aira Marie ut i dag

Men efter några framgångsrika år i rampljuset började uppmärksamheten dala, och modelljobben blev allt färre. I dag har Aira Marie ett vanligt liv igen, även om hon följs av över 12 000 personer på Facebook – mer än många andra 14-åringar.

Nu har den kända barnmodellen hunnit bli tonåring, och delar också med sig av bilder på sociala medier. Även om hon har vuxit upp så går det fortfarande att känna igen henne från bilderna från barndomen! Så här ser Aira Marie ut i dag:

Annons
6 kändispar som fått barn i hemlighetBrand logo
6 kändispar som fått barn i hemlighet
Annons
Annons