Rolf Lassgård.
Irma Lehtosalo om kändislivet
0:56

Efter reklamen: Irma Lehtosalo om kändislivet

(0:56)

Slå på ljud

Mia Parnevik

Mia Parnevik syntes absolut i tidningarna emellanåt som ung i egenskap av att vara fru till golfproffset Jesper Parnevik. Men det var först när parets realityserie Parneviks började sändas på TV3 2015 som hon blev en folkkär tv-kändis med hela svenska folket!

Mia Parnevik.

Siv Cottons dotter har vuxit upp – här är Charlize Cotton i dag

Irma Lehtosalo

Få personer har fått ett så stort och snabbt genomslag i tv de senaste åren som Irma Lehtosalo, mamma till Marko ”Markoolio” Lehtosalo. Med tv-serien Marko och Irma på TV4 har hon snabbt blivit ett välkänt och omtyckt ansikte, och serien vann till och med på Kristallengalan.

Irma och Marko Lehtosalo.

Leif ”Loket” Olsson

Leif Olsson blev ”Loket” med hela Sverige när han i 50-årsåldern ledde Bingolotto under 90-talet. Innan dess var han både domare i handboll och sportreporter, men inte den folkkära figur han sen skulle komma att bli.

Leif Loket Olsson.

Tommy Nilsson drack flera flaskor vin om dagen – blev nykter

Marianne Mörck

Marianne Mörck har varit aktiv som skådespelare sedan 70-talet, och gjort många roller på teatrarna i Skåne. Det är dock först de senare åren som hon blivit riktigt folkkär, med roller i Bonusfamiljen och julkalendern, och hyllad medverkan i frågesporten Alla mot alla.

Marianne Mörck.

Rolf Lassgård

Rolf Lassgård är en av landets mest folkkära skådespelare, som har gjort otaliga roller i tv och film sedan 90-talet. Innan dess var han dock aktiv på teatern i Gävle, där han bodde under många år. Här ser vi honom i en pjäs från 1987.

Rolf Lassgård.

Agnes Wold

Läkaren Agnes Wold har blivit vad som närmast kan liknas vid en landsmoder – hon delar ofta med sig av tips och råd i tv och tidningar, och under pandemin sökte sig många till henne då hon också är professor i klinisk bakteriologi. Så här såg hon ut på 90-talet, när många fortfarande inte visste vem hon var!

Agnes Wold.

Leif GW Persson

Leif GW Persson har varit närvarande i svensk media sedan 70-talet, i egenskap av kriminolog och författare. Men det var först på 2000-talet som han blev riktigt folklig, först genom Efterlyst, och senare i program som Veckans brott.

Leif GW Persson.
Mest läst