Bette Midler och maken Martin von Haselberg.
Kungliga skilsmässor som skapat rubriker
2:07

Efter reklamen: Kungliga skilsmässor som skapat rubriker

(2:07)

Slå på ljud

I Hollywood är skilsmässor och relationsbråk med regel än undantag, men det finns en handfull par som lyckas vara undantagen som bekräftar regeln. Ett sådant par är skönsjungande skådespelaren Bette Midler och hennes man Martin von Haselberg. Paret hade bara varit ihop i sex veckor när de 1984 valde att åkta till Las Vegas och gifta sig.

– Mitt bröllop bestod av två personer, min man och jag – och så klart Elvis-imitatören som vigde oss, har Bette Midler berättat.

Den kuriösa starten på äktenskapet har dock inte påverkat hur stark relation de har. Två år efter bröllopet födde Bette deras dotter Sophie, som också ändrade dynamiken i förhållandet för alltid – Bette och Martin slutade bråka.

– Vi kom fram till slutsatsen att vi ville uppfostra ett barn, och att vi aldrig skulle vilja skada det barnet på något sätt, har artisten sagt.

Martin von Haselberg och Bette Midler.

Bette Midler och maken 2007.

Foto: Matt Baron/BEI/REX

Så får Bette Midler äktenskapet att hålla

I dag har paret varit gifta i 39 år, och har arbetat hårt för att få den samvaro de vill ha.

– Det var en medveten ansträngning att skapa exakt det livet vi har nu, har Bette Midler berättat.

Vilka hemligheter ligger bakom ett så långt och lyckligt äktenskap? Bette Midler menar att det är viktigt att ge varandra det utrymme man behöver. Båda parter ska ha möjlighet att växa och utvecklas som de vill. Tålamod är också en dygd, tycker stjärnan, framförallt i konflikter.

Kevin Costners fina kärlek med nya frun efter skilsmässan

– Gå inte från noll till hundra på två sekunder. Försök vara lugn och andas. Att andas är väldigt viktigt, har hon sagt.

Martin von Haselberg och Bette Midler 2022.

Bette Midler och maken Martin von Haselberg på röda mattan 2022.

Foto: Charles Sykes

Källa: Brightside.

Mest läst