Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelser

Kevin Costners fina kärlek med nya frun efter skilsmässan

24 feb, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Skådespelaren Kevin Costner är en riktig familjeman.
Efter ett 16 år långt äktenskap och tre barn med sin första fru hittade han sin stora kärlek i Christine Baumgartner.
Så har deras kärleksresa sett ut – sedan de först träffades på 80-talet.
Annons
5 kändispar som varit tillsammans betydligt längre än du trorBrand logo
5 kändispar som varit tillsammans betydligt längre än du tror

Kevin Costner har varit gift med sin hustru Christine Baumgartner sedan 2004, men vägen dit har inte varit spikrak. Att skådespelaren är en familjeperson råder det dock inget tvivel om.

Sin första fru Cindy Silva träffade The Bodyguard-skådespelaren när de båda studerade på California state university på 70-talet. De gifte sig 1978, och fick tre barn tillsammans – Annie, Lily och Joe.

Men efter 16 år tillsammans gick paret skilda vägar, efter rykten om äktenskapsproblem och otrohet. När Costner blev singel 1994 passade han på att leva singelliv i några år, och dejtade stjärnor som Naomi Campbell och Courteney Cox.

Annons
Kevin Costner med frun Cindy 1991.

– Jag var den klassiska singelkillen – vem älskar jag den här veckan, vem nästa vecka, har Kevin Costner sagt om singelperioden.

Efter en kortare relation med skådespelaren Bridget Rooney fick Kevin Costner ett fjärde barn 1996, sonen Liam.

Kevin Costner med hustrun Christine och två av sina vuxna barn.

Men det var först två år senare, 1998, som Kevin Costner hittade sin stora kärlek – modellen och väskdesignern Christine Baumgartner. De hade faktiskt träffats redan på 80-talet på en golfbana, när Kevin Costner övade för sin roll i filmen Tin cup, och Christine var tonåring. Men när de sprang in i varandra på en restaurang 1998 stod stjärnorna rätt för deras relation, och Kevin Costner bad om Christines nummer.

Annons
Kevin Costner och Christine Baumgartner 2001.

Gjorde slut – sen gifte de sig

Men det var inte självklart för Kevin Costner att våga ge sig in i en ny kärleksrelation.

– När jag träffade Christine var jag inte redo att bli kär igen. Det tog mig lång tid innan jag sa ”jag älskar dig” till henne, har han berättat.

Kevin och Christine med sina tre gemensamma barn 2019.

Med en åldersskillnad på 19 år fanns det dock hinder för relationen, och ett problem blev så stort att paret bröt upp en period 2002 – nämligen barn. Som fyrabarnsfar var Kevin Costner inte säker på att han ville ha fler barn, med Christine var säker på att hon ville bli mamma. Trots kärleken till varandra valde de då att göra slut över meningsskiljaktigheterna.

Annons

Det dröjde dock inte länge innan Kevin Costner ändrade sig och paret hittade tillbaka till varandra. I en romantisk bröllopsceremoni gifte sig paret 2004. Tre år senare föddes deras första sin, Cayden. 2009 kom sonen Hayes till världen, och redan året därpå födde Christine dottern Grace, som är yngst i familjen.

Kevin Costner och Christine Baumgartner 2018.

– Jag har spelat två olika sorters roller i mitt liv – dels den som jag blir betald för att spela i filmerna, och den andra är fadersrollen, som jag belönas med i hela mitt liv.

Källa: Brightside.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons