Mia och Jesper Parnevik - allt om parets kärlekshistoria
1:15

Efter reklamen: Mia och Jesper Parnevik - allt om parets kärlekshistoria

(1:15)

Slå på ljud

När Bosse Parnevik fyllde 18 år och blev myndig bestämde sig hans föräldrar Britt och Gösta att berätta något de hade hållit hemligt under alla år – Gösta, som Bosse hade kallat pappa under sin uppväxt, var inte hans biologiska pappa. I stället var det en man vid namn Helmer som var det.

Att hans pappa var en annan än den han vuxit upp med var dock något som Bosse Parnevik redan hade lyckats lista ut.

– Jag fick reda på hans namn när jag blev myndig. Men jag hade redan förstått att han inte var min biologiska pappa. När jag läste om blodgrupper i skolan insåg jag att han inte kunde vara min farsa. Men han funkade ju bra som pappa ändå. Han var idrottsintresserad och vi hade mycket gemensamt, har han sagt till Aftonbladet.

Antikrundan-profilen Claes Moser och hustrun Susanna Evers skiljer sig

Bosse Parnevik träffade sitt okända syskon

Efter att ha fått beskedet skulle det dröja över 15 år innan Bosse började undersöka mer kring sin biologiska pappa – först när han blev pappa själv kände han att han ville veta mer.

– Jag tänkte att mina barn kanske vill veta. Helmer och min mamma var förlovade. Ett halvår efter att jag föddes fick Helmer en son till. Och då förstår jag att mamma bröt med honom, berättade han för Aftonbladet.

Hanna Hedlund efter skilsmässan från Martin Stenmarck

Bosse Parnevik hann aldrig träffa sin biologiska pappa, men har besökt hans grav. Han fick dock kontakt med sin halvbror Ulf – han ringde honom och frågade vad hans pappa hette.

– Han heter Helmer Nordström, fick jag till svar. ”Jaha, det hette min också”, sa jag då. Så sågs vi två dagar senare och umgicks i åtta år. Tyvärr gick han bort i cancer för några år sedan, berättade Bosse Parnevik i Aftonbladet.

Mest läst