Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Bruce Willis och Demi Moores fina relation efter alla år

27 mar, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Bruce Willis och Demi Moore.
Under 80- och 90-talet var de Hollywoods hetaste och mest omskrivna par.
Men även efter skilsmässan har Bruce Willis och Demi Moore fortsatt ha en fin relation – och nu hyllar ex-frun sjuka Willis i samband med hans födelsedag.
”Vi älskar dig och är så tacksamma för dig”, skriver Demi Moore.
Annons
Fem favoriter från Femina – Nostalgispecial – 80-talsparBrand logo
Fem favoriter från Femina – Nostalgispecial – 80-talspar

Under många år var skådespelarparet Bruce Willis och Demi Moore Hollywoods kung och drottning. Det framgångsrika och vackra paret gifte sig 1987, innan någon av dem hade gjort rollerna de fortfarande förknippas mest med. Året efter bröllopet fick Bruce Willis sitt enorma genomslag med Die Hard, och 1990 spelade Demi Moore mot Patrick Swayze i kärleksklassikern Ghost.

Äldsta dottern Rumer fick paret 1988, och lillasystrarna Scout och Talulah föddes 1991 respektive 1994. Efter 13 år som gifta gick paret till slut skilda vägar 2000, och har båda haft uppmärksammade relationer efter det. Demi var gift med yngre skådespelaren Ashton Kutcher mellan 2005 och 2013, och sedan 2009 är Bruce Willis gift med Emma Heming.

Annons

Demi Moores hyllning till sjuka Bruce Willis

Det var 2022 som Bruce Willis familj gick ut och berättade att den älskade skådespelarens karriär var över, då han hade drabbats av afasi, vilket innebär att han inte längre kan prata. Sedan 2023 är Bruce Willis diagnostiserad med frontallobsdemens.

Bruce Willis och Demi Moore
Bruce Willis och Demi Moore var gifta i 13 år.Foto: OLEG POPOV

Genom åren har Bruce och Demi fortsatt ha en fin relation till varandra – genom skilsmässa, andra relationer och nu även sjukdom. När Bruce Willis fyllde 69 år var hela hans familj på besök hos honom, och det inkluderar exfrun Demi Moore.

Demi publicerade en bild på sig själv där hon ser ut att prata med exet, som sitter i en fåtölj.

Annons

”Grattis på födelsedagen BW! Vi älskar dig och är så tacksamma för dig”, skrev Demi Moore till bilden, som gillats över 1,1 miljoner gånger.

I inlägget visar Demi också en bild där Bruce gullar med sitt barnbarn, Rumer Willis dotter Louetta. Längst bak i bildspelet har hon lagt en bild på Bruce tillsammans med de tre döttrarna som små.

80-talets största artister – som vi fortfarande lyssnar påBrand logo
80-talets största artister – som vi fortfarande lyssnar på
Annons