Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Paren från Gift vid första ögonkastet som har fått barn ihop

05 apr, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTt, Instagram
Gift vid första ögonkastet-par.
I SVT:s populära tv-program Gift vid första ögonkastet paras personer ihop av experter, med varierande resultat genom åren.
Men de här paren blev minst sagt lyckade – de har inte bara fortsatt vara gifta utan också skaffat barn ihop!
Annons
7 oförglömliga ögonblick från "Gift vid första ögonkastet"Brand logo
7 oförglömliga ögonblick från "Gift vid första ögonkastet"

Miha Alvesson och Niclas Gråberg

Miha och Niclas var med i den femte säsongen av Gift vid första ögonkastet, och fann varandra snabbt. Efter programmet valde de att fortsätta vara gifta, och i juni 2022 föddes parets dotter Alma.

”Hon är helt perfekt”, skrev Miha om nyfödda dottern på Instagram.

Maxine Nordlindh och Emil Nygren

Maxine och Emil var två av deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2020, och de fann varandra ordentligt i programmet. I december 2021 fick de sin dotter, och i Gift vid första ögonkastet – den stora återträffen berättar de om relationen.

Annons

– Jag känner mig sjukt lycklig och tacksam varje dag och har gjort det sen dess. Jag har aldrig varit så säker på en person någonsin i mitt liv. Jag kan helt ärligt inte se mitt liv utan Emil. säger Maxine i programmet.

Ida och Arvid Stark

Från förra säsongen av Gift vid första ögonkastet är det kändaste paret helt klart ”Carbonaraparet” Ida och Arvid. De frispråkiga paret föll pladask för varandra, och var inte rädda för att dela med sig av sin relation i rutan. Det dröjde inte länge innan de också väntade barn ihop. Nu har de dottern Rakel tillsammans, som de först ville döpa till Rakel Spektakel Mirakel – ett namn de fick avslag på.

Annons

Sofia Lindhe och Anton Pehrson

Det finns inte bara ett Gift vid första ögonkastet-par som förknippas med en maträtt – innan ”Carbonaraparet” fanns ”Tacoparet” Sofia och Anton. De gifte sig i programmet 2021, och har hållit ihop sedan dess. Nu har det dottern Liv tillsammans och har flyttat till sitt drömus i Åre, som byggdes av Sofias farmor och farfar på 80-talet.

Sara och John Wallén Lannergren

John och Sara träffade varandra i programmet 2018, och lever i dag lyckliga i Uppsala, och har två barn tillsammans. Det var dock inte självklart för dem att hålla ihop – efter programmet behövde de ta en paus och jobba på sin kommunikation innan de kunde starta sitt liv ihop på riktigt.

Annons

– Vi tog en paus och jag insåg att jag var tvungen att sätta gränser och säga nej och det blev början på något jättebra. Men det var jättesvårt att göra det med kameror på, berättar John i Gift vid första ögonkastet – den stora återträffen.

Sara och John Wallén Lannergren

Snart: Stina Thunberg och Fredrik Lindberg

Stina och Fredrik, som precis som Ida och Arvid var med i förra säsongen av Gift vid första ögonkastet, har inte hunnit få sitt första barn tillsammans än – men de går i väntans tider. Efter att ha drabbats av ett missfall under hösten kunde de berätta om graviditeten den första januari 2024, och paret väntar nu sin son till midsommar.

Annons
GVFÖ det hände sen – här är paret som höll ihopBrand logo
GVFÖ det hände sen – här är paret som höll ihop
Annons
Annons