Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Jamie Olivers kärlekssaga med hustrun – 23 år som gifta

20 jun, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT, Instagram.
Jamie och Jools Oliver.
Världskända kocken Jamie Oliver har varit gift med hustrun Jools i 23 år, och paret har fem barn tillsammans.
Under deras långa relation har det också gått igenom flera tragedier ihop, och kommit ut starkare på andra sidan.
Här är Jamies och Jools fina kärlekssaga!
Annons
Tareq Taylor och sofia "PT-Fia" Ståhl - parets kärlekshistoriaBrand logo
Tareq Taylor och sofia "PT-Fia" Ståhl - parets kärlekshistoria

Jamie Oliver är en av världens mest kända tv-kockar. Han slog igenom i början av 2000-talet som ”den nakna kocken”, och sedan dess har succéerna avlöst varandra med olika tv-program, kokböcker och produkter.

I matlagningsprogrammen har Jamie Olivers familj varit ständigt närvarande – tittarna har fått lära känna hans hustru Jools och deras växande barnaskara genom åren. Jamie och Jools var ett par redan innan Jamie blev en känd tv-personlighet, och för kocken har det varit viktigt att få bli äldre tillsammans med sin fru.

– Personligen så har jag absolut njutit av att se min fru bli äldre. Jag har njutit av min resa med Jools, det har varit fantastiskt. Jag tror att jag är mer kär i henne nu än vad jag var då, har han tidigare sagt.

Annons

Paret blev tillsammans på 90-talet, och gifte sig 2000. När paret firade 20 år som gifta skrev Jools ett kärleksfullt inlägg på Instagram, tillägnat sin make.

”20 fantastiska, lyckliga, roliga och underbara år har jag varit gift med min bästa vän. Vi hade planerat att förnya våra löften denna sommar men det kan vänta! 20 år som gifta men tillsammans 27 år med min första stora kärlek”, skrev hon.

Jamie Olivers familjetragedier med frun

Men inget liv är perfekt, och även om paret alltid haft varandra så har de tvingats gå igenom tunga tragedier tillsammans. Jamie och Jools har fem barn tillsammans – Poppy, Dais Boo, Petal, Buddy och River – men har också gått igenom lika många missfall.

”Vi har skapat fem underbara barn och förlorat fem stjärnor till himlen. Tack för att du alltid älskat mig på det sättet som du gör”, skrev Jools i inlägget där hon hyllade sin make på deras 20-åriga bröllopsdag.

– Jag fick ett missfall i tredje månaden vilket gjorde att jag blev livrädd nästa gång jag var gravid igen, det gjorde det omöjligt för mig att njuta av tidiga stadiet i graviditeten, har Jools berättat i en intervju med The Sun.

Annons