Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Jennie Garths dotter har vuxit upp – och är en kopia av sin mamma

13 okt, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Kelly Taylor i Beverly Hills 90210, spelad av Jennie Garth.
Jennie Garth spelade Kelly Taylor i tonårsserien Beverly Hills 90210, och blev en riktig 90-talsikon.
Nu har hennes yngsta dotter Fiona vuxit upp, och alla fans säger samma sak – hon ser ut exakt som sin mamma i tv-klassikern.
”Herregud, hon är din mini-kopia”, skriver en person när Jennie Garth delar en bild på dottern.
Annons
Se 5 av 90-talets popstjärnor då och nuBrand logo
Se 5 av 90-talets popstjärnor då och nu

Det var 1990 som en av världens mest kända ungdomsserier hade premiär – Beverly hills 90210. Miljontals tonåringar världen över följde allt drama mellan Brenda, Brandon, Kelly och Dylan, och trots att serien lades ner för över 20 år sedan förblir skådespelarna riktiga ikoner.

Jennie Garth som Kelly Taylor i Beverly Hills 90210.
Jennie Garth i rollen som Kelly Taylor 1990.

Jennie Garth spelade den populära och rika tjejen Kelly Taylor, som blev vän med Shannen Dohertys roll Brenda och ihop med hennes bror Brandon, spelad av Jason Priestley. Efter att Beverly Hills 90210 lades ner 2000 har Jennie Garth fortsatt skådespelarkarriären, men inte synts i något lika framgångsrikt som genombrottsserien.

Annons

2001 gifte sig Jennie med skådespelaren Peter Facinelli, mest känd för sin roll som Carlisle i Twilight-filmerna. Paret var gifta i 12 år och fick tre döttrar tillsammans – Luca, Lola och Fiona.

Dottern är en kopia av Kelly Taylor-skådespelaren

Det är den yngsta dottern Fiona som nu fått alla gamla Beverly hills 90210-fans att reagera. När Fiona nyligen fyllde 17 år la Jennie Garth ut ett hyllade inlägg på Instagram till sin minsting.

”Du är stark och modig och snäll och nyfiken och ibland lite galen, men på bästa möjliga sätt. Du älskar med hela ditt hjärta, och du jobbar hårt för att få vad du vill ha”, skriver den stolta mamman till dottern.

Men i kommentarerna är det något annat alla reagerar på – nämligen hur lika mor och dotter är. Den 17-åriga Fiona är nämligen mamma upp i dagen, och mer specifikt mamma som hon såg ut när Beverly hills 90210 började sändas.

”Herregud, hon är din mini-kopia”, konstaterar en person.

Annons

”Hon ser ut som Kelly Taylor”, skriver en annan.

”Bokstavligen trycker du på kopiera och klistra in!! Grattis på 17-årsdagen till din vackra dotter!”, skriver en tredje i kommentarsfältet.

Hollywoodkändisarna och deras döttrar i samma ålderBrand logo
Hollywoodkändisarna och deras döttrar i samma ålder
Annons