Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kändisarna vi har glömt bort var gifta med varandra

15 dec, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTt.
I dag är de kanske i lyckliga förhållanden med helt andra människor – men tidigare har de här stjärnorna faktiskt varit gifta.
Här är kändisarna vi hade glömt varit gifta med varandra!
Annons
Se 5 kändispar när de började dejta vs nuBrand logo
Se 5 kändispar när de började dejta vs nu

Alice Bah Kuhnke och Henrik Johansson

Alice Bah Kuhnke och Henrik Johannson är i dag så förknippade med sina nuvarande äkta makar – skådespelaren Johannes Bah Kuhnke respektive OS-medaljören Malin Bayard – att det är lätt att glömma att de varit gifta med varandra. 1998 till 2002 var de två ett gift par, innan de skilde sig och hittade lyckan igen på varsitt håll.

Kajsa Bergqvist och Måns Herngren

Måns Herngren har varit gift flera gånger, och äktenskapet med artisten Lena Philipsson – som också mynnade ut i två gemensamma barn – minns nog många. Men att han i fyra års tid, mellan 2007 och 2011, var gift med höjdhopparen Kajsa Bergqvist har mer fallit i glömska.

Annons

Pernilla August och Klas Östergren

Innan Pernilla August träffade den danska regissören Bille August, som hon har de kända döttrarna Alba August och Asta Kamma August med, så var hon under sju års tid gift med författaren Klas Östergren. Mellan 1982 och 1989 var de två ett av det finkulturella kändis-Sveriges hetaste par.

Niklas Strömstedt och Efva Attling

Niklas Strömstedt är i dag så förknippad med hustrun Jenny Strömstedt, som han också har gjort flera tv-program tillsammans med. Men Niklas har genom åren varit tillsammans med flera andra kändiskvinnor med, och var under tio års tid gift med modellen och smyckesdesignern Efva Attling. Paret har två, numera vuxna, barn tillsammans och har behållit en fin vänskapsrelation genom åren.

Tom Cruise och Mimi Rogers

Innan sina omskrivna relationer med Hollywoodstjärnorna Nicole Kidman och Katie Holmes var Tom Cruise faktiskt gift en gång tidigare. 1987 gifte han sig med skådespelaren Mimi Rogers under en hemlig ceremoni. Paret skilde sig tre år senare, samma år som Tom gifte sig med Nicole Kidman.

Annons

George Clooney och Talia Balsam

George Clooney sågs länge som Hollywoods eviga ungkarl, innan han hittade kärleken i advokaten Amal Clooney och blev pappa till parets tvillingar. Men faktum är att Clooney hade varit gift tidigare – 1989 gifte han sig med skådespelaren Talia Balsam. Äktenskapet höll i fyra år innan de gick skilda vägar.

Bradley Cooper och Jennifer Esposito

Bradley Coopers äktenskap med skådespelarkollegan Jennifer Esposito var en snabb affär – de gifte sig 2007 och redan fyra månader senare var skilsmässan ett faktum.

Annons