Gry Forssell och Kristian Luuk.
Mello-artisterna som träffade kärleken på jobbet
1:37

Efter reklamen: Mello-artisterna som träffade kärleken på jobbet

(1:37)

Slå på ljud

Att Kristian Luuk och Carina Berg har varit gifta vet alla – men färre har koll på att På spåret-programledaren har haft en relation med en annan känd programledare.

Det var när Kristian Luuk och Gry Forssell gjorde en intervju med Fredrik Wikingsson och Filip Hammar som det kom fram att de två hade varit tillsammans.

– Det här visste vi inte när vi bokade er men sen fick vi höra att ni var ihop en kort sväng på 90-talet, sa Fredrik Wikingsson i programmet.

90-talets hetaste par – som du glömt bort var tillsammans

Kristian och Gry började först fundera på om de var ihop men kom sedan fram till att så var fallet.

– Jag skulle säga att vi var ihop. Jag var jättekär i Gry. Jag hade ju mina byxor hos dig, sa Kristian Luuk i programmet, och Gry konstaterade:

– Jag var kär i dig också.

Kristian Luuk på 90-talet.

Kristian Luuk på 90-talet, årtiondet han dejtade Gry Forssell.

Foto: Pawel Flato/TT

Träffades på humorklubb

Det var under 90-talet som de två lärde känna varandra, när de båda hängde på humorklubben Tommy Engstrand – mobbad och bunden i Stockholm.

– Jag fick vara med ibland. Jag betraktades inte som så jätterolig. Men jag var konferencier. Men då träffades vi, berättade Kristian Luuk i tv-programmet.

Jennie Garths dotter har vuxit upp – och är en kopia av sin mamma

Det var dock ingen långvarig romans mellan Sommarkrysset-programledaren och Sen kväll med Luuk-profilen, konstaterade Gry Forssell.

– Det vara bara några månader som vi var ihop. Jag minns inte varför det tog slut.

Mest läst