Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kristian Luuks okända romans med Gry Forssell

26 okt, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Gry Forssell och Kristian Luuk.
Många förknippar Kristian Luuk med ex-frun Carina Berg, men faktum är att han har varit ihop med en till tv-programledare.
Innan de båda blev några av Sveriges kändaste profiler var nämligen Kristian Luuk och Gry Forssell tillsammans med varandra.
– Jag skulle säga att vi var ihop. Jag var jättekär i Gry, har Kristian Luuk berättat.
Annons
Mello-artisterna som träffade kärleken på jobbetBrand logo
Mello-artisterna som träffade kärleken på jobbet

Att Kristian Luuk och Carina Berg har varit gifta vet alla – men färre har koll på att På spåret-programledaren har haft en relation med en annan känd programledare.

Det var när Kristian Luuk och Gry Forssell gjorde en intervju med Fredrik Wikingsson och Filip Hammar som det kom fram att de två hade varit tillsammans.

– Det här visste vi inte när vi bokade er men sen fick vi höra att ni var ihop en kort sväng på 90-talet, sa Fredrik Wikingsson i programmet.

Annons

Kristian och Gry började först fundera på om de var ihop men kom sedan fram till att så var fallet.

– Jag skulle säga att vi var ihop. Jag var jättekär i Gry. Jag hade ju mina byxor hos dig, sa Kristian Luuk i programmet, och Gry konstaterade:

– Jag var kär i dig också.

Kristian Luuk på 90-talet.
Kristian Luuk på 90-talet, årtiondet han dejtade Gry Forssell.

Träffades på humorklubb

Det var under 90-talet som de två lärde känna varandra, när de båda hängde på humorklubben Tommy Engstrand – mobbad och bunden i Stockholm.

– Jag fick vara med ibland. Jag betraktades inte som så jätterolig. Men jag var konferencier. Men då träffades vi, berättade Kristian Luuk i tv-programmet.

Annons

Det var dock ingen långvarig romans mellan Sommarkrysset-programledaren och Sen kväll med Luuk-profilen, konstaterade Gry Forssell.

– Det vara bara några månader som vi var ihop. Jag minns inte varför det tog slut.

Annons