Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Mattias Trotzig gick från prinsessan Madeleine – till Gynning

01 apr, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Företagaren Mattias Trotzig var prinsessan Madeleines första officiella pojkvän.
Efter uppbrottet från kungligheten gick han vidare till nästa profil – tv-profilen Carolina Gynning.
Så här lever Trotzig idag efter de uppmärksammade relationerna.
Annons
Prinsessan Madeleine, 5 förvånande fakta om kunglighetenBrand logo
Prinsessan Madeleine, 5 förvånande fakta om kungligheten

Det var 2001 som den då 18-åriga prinsessan Madeleine närvarade på en festmiddag och träffade den fem år äldre Mattias Trotzig. Trotzig drev på den tiden en eventbyrå, och skulle komma att bli prinsessans första officiella pojkvän. När prinsessan Madeleine tog studenten samma år närvarade Mattias Trotzig på firandet, och träffade hennes föräldrar, kungen och drottningen.

Mattias Trotzig hälsar artigt på kungaparet på prinsessan Madeleines studentskiva.

Men relationen var stormig, och efter bara ett halvår tillsammans gjorde paret slut. Prinsessan Madeleine gick så småningom vidare till att dejta Jonas Bergström, och Mattias Trotzig fotograferades bland annat med Amanda Widell, numera Schulman.

Annons

Blev tillsammans med Carolina Gynning

2009 hade Trotzig ytterligare en uppmärksammad relation när han blev tillsammans med Carolina Gynning. Gynning var då fortfarande mest känd för sin medverkan Big brother och programledarjobb i Idol, Förkväll och I huvudet på Gynning.

Carolina Gynning och Mattias Trotzig på Polarpriset 2009.

Carolina Gynning beskrev relationen med Matias Trotzig som att hon var ”kär och galen”, och paret fotograferades på stranden under en kärlekssemester. Men även här tog relationen slut efter mindre än ett år.

Annons

Sedan 2012 är Trotzig, idag 44, tillsammans med entreprenören Linn Herbertsson, 35, och paret bor tillsammans i en lägenhet i centrala Stockholm.

Mattias Trotzig med nuvarande kärleken Linn Herbertsson på tv-galan Tillsammans mot Cancer 2014.

Mattias Trotzig grundade 2003 byrån Occasion Brand Experience, där han var vd fram till 2019, då företaget köpte upp konkurrenten PS Communication för 27 miljoner kronor och slogs ihop till PS Occasion. Byrån leds nu av vd Marie Lasota, medan Trotzig är arbetande styrelseordförande.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons