Barbra Streisand och Andre Agassi.
OVÄNTADE KÄRLEKSPAR: 10 KÄNDISAR SOM FAKTISKT HAR VARIT TILLSAMMANS
1:36

Efter reklamen: OVÄNTADE KÄRLEKSPAR: 10 KÄNDISAR SOM FAKTISKT HAR VARIT TILLSAMMANS

(1:36)

Slå på ljud

På 90-talet fanns det knappt en större tennisstjärna i USA än Nevada-födda Andre Agassi. Han slog igenom i slutet av 80-talet men hade sin storhetstid i mitten av 90-talet, då han rankades som världsetta.

Men Andre Agassi var minst lika känd för sitt privatliv som sin tenniskarriär. Mitt under sin stprhetstid dejtade han nämligen en av världens mest kända skådespelare och artister – Barbra Streisand.

Andre Agassi.

Andre Agassi.

Foto: PHOTOlink

Yentl-skådespelaren är 28 år äldre än tennisstjärnan, så medan han inte hunnit fylla 25 hade hon passerat 50. Det hindrade dock inte paret från att ha en passionerad romans, där Barbra ofta syntes heja i publiken under Agassis matcher – något Agassi verkade uppskatta, och gestikulerade tillbaka mot. Under den perioden hävdade Agassi dock att de bara var ”väldigt goda vänner” som hade en ”väldigt speciell vänskap”.

Kristian Luuks okända romans med Gry Forssell

Avslöjade romansen långt senare

Det var först i sin självbiografi som Andre Agassi bekräftade att han hade varit tillsammans med Barbra Streisand under en period, och att det var en passionerad relation.

”Att dejta Barbra Streisand är som att bära på het lava”, skriver Andre Agassi i biografin Open.

90-talets hetaste par – som du glömt bort var tillsammans

Barbra Streisand 1993.

Barbra Streisand hejade på Andre Agassi under Wimbledon 1993.

Foto: David Bagnall/REX

Romansen höll dock inte i sig särskilt länge, och de två skildes åt för att i stället gifta sig med sina stora kärlekar. Barbra Streisand, som varit gift med Ocean's eleven-skådespelaren Elliot Gould på 60-talet gifte sig med nuvarande maken James Brolin 1998. Andre Agassi var först gift med Brooke Shields mellan 1997 och 1999, innan han till slut slog sig ner med nuvarande frun Steffi Graf, som även hon är tennisproffs.

Andre Agassi och Steffi Graf.

Andre Agassi med sin fri Steffi Graf bakom sig.

Foto: HENRY ROMERO

Källa: Daily Star.

Mest läst