Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Alla mot alla 2023 – här är alla deltagare i säsong 9

18 jan, 2023 
AvJosefin Westin
Alla mot alla 2023 med Filip och Fredrik
Succéprogrammet Alla mot alla är tillbaka med en ny säsong. Hur ska programledarna Filip och Fredrik toppa förra säsongens stora final? Vilka är deltagarna? Här är allt du vill veta om Alla mot alla 2023.
Annons
Ebba Kleberg von Sydow - 5 saker du vill veta om entreprenörenBrand logo
Ebba Kleberg von Sydow - 5 saker du vill veta om entreprenören

Frågesportsprogrammet Alla mot alla med programledarduon Filip Hammar och Fredrik Wikingsson är tillbaka med säsong nio den 30 januari. Radarparet Olof Lundh och Ebba Kleberg von Sydow tog hem segern i fjol och nu väntar en ny rafflande säsong. Vem står kvar på slutet med den stora bucklan?

Under 2023 tar både nya och gamla deltagare plats i programmet, varav några är tidigare vinnare. Sida vid sida kommer vi få följa dem tävla mot varandra under våren.Här är deltagarna i grupp 2

Näst på tur att tampas mot varandra i Alla mot alla är deltagarna i grupp två, som innehåller både nya och gamla bekantskaper. Grupp två drar igång den 20 mars och är sista gruppen i säsong nio.

 • Olof Lundh och Ebba Kleberg von Sydow
 • Tom Sjöstedt och Erik ”Jerka” Johansson
 • Mischa Billing och Martin Melin
 • Thomas Petersson och Tara Moshizi
 • Jennifer Kücükaslan och Erik Blix
 • Elsa Billgren och Ernst Billgren
 • Ruben Sallmander och Ylva Hällen
 • Johan Rabaeus och Camilla Thulin

Olof Lundh och Ebba Kleberg von Sydow

Olof Lundh och Ebba Kleberg von Sydom i Alla mot alla 2023.

De vann förra säsongen av Alla mot alla och är nu tillbaka för att försöka vinna en andra gång. Både Olof Lundh och Ebba Kleberg von Sydow jobbar som journalister.

Annons

Tom Sjöstedt och Erik Johansson

Tom Sjöstedt och Erik Johansson i Alla mot alla 2023

Stjärnkocken Tom Sjöstedt debuterar i programmet men vid sin sida har han skådespelaren Erik Johansson från Bonusfamiljen, som tidigare tävlat i programmet.

Mischa Billing och Martin Melin

Mischa Billing och Martin Melin i Alla mot alla 2023.

Här har vi ett nytt par i Alla mot alla som debuterar. Micha är stjärnsommelier och domare i Sveriges mästerkock och Martin Melin är tv-profil, polis och numera politiker.

Annons

Thomas Petersson och Tara Moshizi

Thomas Peterson och Tara Moshizi i Alla mot alla 2023.

Journalisten Tara Moshizi och skådespelaren och komikern Thomas Petersson är ytterligare två debutanter i grupp två av säsong nio.

Jennifer Kücükaslan och Erik Blix

Erik Blix och Jennifer Kücükaslan i Alla mot alla 2023

Journalisterna Erik Blix och Jennifer Kücükaslan gör också debut.

Annons

Elsa Billgren och Ernst Billgren

Elsa Billgren och Ernst Billgren i Alla mot alla 2023.

Far och dotter-duon är med i Alla mot alla för andra säsongen. Förra gången slutade de på en tredje plats i gruppspelet och gick alltså inte vidare till semifinal. Elsa Billgren är författare och influencer medan Ernst Billgren är konstnär.

Ruben Sallmander och Ylva Hällen

Ruben Sallmander och Ylva Hällen i Alla mot alla 2023.

Hon är tv-producent och författare och han är skådespelare. I säsong nio av programmet tävlar Ylva Hällen och Reuben Sallmander tillsammans och är också debutanter.

Annons

Johan Rabaeus och Camilla Thulin

Camilla Thulin och Johan Rabaeus i Alla mot alla 2023.

De är man och fru men sitter sida vid sida i Alla mot alla som medtävlare. Skådespelaren Johan Rabaeus och designern Camilla Thulin debuterar i programmet.

Här är deltagarna i grupp 1

Grupp ett har precis avslutats och de som gick vidare från grupp ett ska göra upp i semifinalen. Vilka går vidare till final. Här är deltagarna som var med i grupp ett.

 • Erik Haag och Lotta Lundgren
 • Kristoffer Appelquist och Lina Thomsgård
 • Elin Ek och Dregen
 • Erica Johansson och Tobias Blom
 • Jan Gradvall och Eva Hamilton
 • Linnéa Wikblad och Henrik Torehammar
 • Emma Knyckare och Ola Söderholm
 • Pontus Gårdinger och Lina Axelsson Kihlblom

Erik Haag och Lotta Lundgren

Erik Haag och Lotta Lundgren i Alla mot alla 2023

De är har vunnit tävlingen inte bara en gång utan två gånger; säsong tre och fyra, som sändes under våren och hösten 2020. Erik Haag och Lotta Lundgren är både ett par privat och på jobbet där de genom åren lett ett flertal tv-program tillsammans, bland annat Historieätarna.

Annons

Kristoffer Appelquist & Lina Thomsgård

Kristoffer Appelquist & Lina Thomsgård i Alla mot alla 2023

De är ett ny duo i programmet. Kristoffer är komiker och programledare och har varit med i bland annat Svenska Nyheter. Mediepersonligheten Lina Thomsgård har tidigare varit med i Alla mot alla tillsammans med Klas Åhlund i säsong fyra och kom till kvartsfinal.

Erica Johnsson och Tobias Blom

Erica Johnsson och Tobias Blom är några av deltagarna i Alla mot alla 2023

Annons

De är båda kända ansikten för svenska folket; Erica Johnsson som tidigare längdhoppare och Tobias Blom som trollkarl, även känd som Tobbe Trollkarl. Paret debuterar i frågesportsprogrammet.

Jan Gradvall & Eva Hamilton

Jan Gradvall & Eva Hamilton i Alla mot alla 2023

Även det här paret debuterar i Alla mot alla. Jan Gradvall är musikjournalist och Eva Hamilton, journalist och tidigare mediechef.

Elin Ek & Dregen

Elin Ek & Dregen i Alla mot alla 2023

Elin Ek är framför allt känd som karaktären ”Grynet” från programmet med samma namn. Hon är även radiopratare, producent och barnboksförfattare. Andreas Tyrone Dregen är Dregen med hela svenska folket. Han spelar i Backyard Babies och är även gitarrist i bandet The Hellacopters.

Annons

Linnéa Wikblad & Henrik Torehammar

Linnéa Wikblad & Henrik Torehammar är deltagare i Alla mot alla 2023

Radioprogramledarna Linnéa Wikblad och Henrik Torehammar är om inte annat kända röster för tv-tittarna även om de syns allt mer i olika tv-sammanhang om än var och en för sig. Linnéa ställde upp i säsong två i Alla mot alla tillsammans med nyhetspresentatören Claes Elfsberg. Denna gång testar hon lyckan med Henrik som numera jobbar som inrikespolitisk kommentator på tidningen Svenska Dagbladet.

Emma Knyckare & Ola Söderholm

Emma Knyckare & Ola Söderholm är deltagare i Alla mot alla 2023

Komikerna Emma Knyckare och Ola Söderholm var med i förra säsongen av programmet och gick då hela vägen till kvartsfinal. Emma jobbar framför allt med satir i Sveriges Radio. Ola har medverkat i både tv- och radioprogram med även poddar.

Annons

Pontus Gårdinger & Lina Axelsson Kihlblom

Pontus Gårdinger & Lina Axelsson Kihlblom är med i Alla mot alla 2023

Programledaren Pontus Gårdinger har varit med i Alla mot alla två gånger tidigare men med olika parhästar; Maria Wetterstrand i säsong 2 och Caroline Winberg i säsong 3. Blir det tredje gången gillt med förra skolministern Lina Axelsson Kihlblom?

Deltagarna som gått vidare till semifinal

När första gruppen har gjort upp står det klart att fyra lag går vidare till semifinal. Det är Lotta Lundgren och Erik Haag, Emma Knyckare och Ola Söderholm, Lina Axelsson Kihlblom och Pontus Gårdinger samt Linnéa Wikblad och Henrik Torehammar. Vilka går vidare från grupp två?

Annons

Var är finalen i Alla mot alla 2023?

Produktionen bakom programmet har ännu inte gått ut med några mer ingående detaljer kring var finalen ska äga rum. Förväntningarna är dock minst sagt höga efter förra säsongen då finalen hölls i Avicii arena och programledarparet Filip och Fredrik önskan inför säsong 9.

– Nästa gång blir det Royal Albert Hall, säger Filip Hammar, i en intervju med Dagens Nyheter.

Filip och Fredrik är kända för att vara frispråkiga. Huruvida finalen i Alla mot alla 2023 sker i Royal Albert Hall återstår att se.

Finalen i Alla mot alla säsong 9 sänds på Discovery+ den 24 maj och på kanal 5 den 27 maj.

Annons