Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

7 ljusstakar som lyser upp – här är våra favoriter

23 sep, 2019 
AvLina Sköld
ljusstakar
Skultuna, Granit och Iittala, några av Feminas favoritmärken när det kommer till ljusstakar i höst. Låt ljuset flöda när mörkret faller med skenet från kronljusen!
Annons
design house Stockholm 7- armad ljusstake
George Jensen Tunes ljusstake
ljusstake festivo iittala
ljusstake Kulan från svenskt tenn
Annons
ljusstake från kosta boda i glas

Nu är tiden på året här – ljusstakarnas era! Vi kan inte påverka årstiderna och att hösten för med sig många mörka timmar, men vi kan ljusa upp vårt hem. Dessutom höjs mysfaktorn deluxe när ljusstakarna tänds. Femina har samlat sina 7 favoriter, kanske får någon flytta in hemma hos dig?

Ljusstake från Granit
ljusgrå ljusstake från granit
Annons

Ljusstake från Granit i ljusgrå keramik för kronljus. Ger ett naturligt och harmoniskt intryck, här hittar du den!  (reklamlänk)

Ljusstake Skultuna Brown
Skultuna streamer brown

Ljushållarna Streamers från Skultuna är inspirerade av en resa i Mexico som designern Luca Nichetto gjorde. Den oväntade men stabila jämvikten av ljushållarna kan jämföras med den centralamerikanska modernistarkitekturen, menar hon. Ljushållarna består av en serie geometriska objekt sammansatta och kombinerade i olika variationer, där marmor möter blank mässing. Tillsammans skapar de en dialog mellan materialen. Här hittar du ljushållarna i färgen Brown! 

ljusstake design house Stockholm
Annons