Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Här är den första inredningskollektionen från nya H&M-varumärket ARKET

07 aug, 2017 
AvNanna von Knorring
Snart öppnar det nya H&M-varumärket ARKET sina dörrar. Här är de första bilderna på den nya inredningskollektionen.
Annons

I mars i år gick H&M ut med nyheten att de expanderar och startar ett helt nytt varumärke under namnet ARKET. Nu är äntligen de första bilderna på ARKETs inredningskollektion här.

När det nya varumärket avslöjades skrev Karl-Johan Persson, vd för H&M, att kunder kunde förvänta sig ”kvalitet samt tidlös och funktionell design”.

Den första fysiska ARKET-butiken öppnar den 25 augusti på Regent Street i London. Webbshoppen öppnas samtidigt och kommer vara tillgänglig i 18 europeiska länder, däribland Sverige. Det kommer även gå att handla med viss rabatt redan från den 23 augusti, instruktioner för hur du shoppar i förhand finns på arket.com (reklamlänk).

Fysiska butiker kommer även öppnas i Bryssel, Köpenhamn och München. Till Sverige kommer den första butiken under våren 2018 då den öppnar på Biblioteksgatan 9 i centrala Stockholm.

Utöver inredning kommer ARKET att erbjuda kläder och accessoarer för kvinnor, män och barn. Det kommer även finnas ett kafé i butiken baserat på ”Manifestet för Ny nordisk mat” som fokuserar på hållbarhet, speglar säsongerna och är etiskt producerat.

Annons

Här är första bilderna på ARKETs inredningskollektion:

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.

”Äntligen hemma”-profilen Hanna Wessman har designat en serie superfina krukor i keramik. Nu kan de bli dina till ett riktigt bra pris!

Annons