Artikeln innehåller reklamlänkar

Få saker är så sköna som att njuta av långa lediga semesterdagar då vi bara kan unna oss egentid och avslappning utan krav och måsten.

Men ledighet i all ära så finns det ändå saker som gör livet lite enklare, och bättre – även under semestern!

Här listar vi tio saker vi inte kan leva utan i sommar. Håller du med?

1. Tunikan!

Är det ETT plagg vi får välja till sommaren är det just tunikan. Detta underbart praktiskt och snygga plagg passar lika bra på stranden som till byxor och shorts.

I vår shop kan du köpa den här färgglada och fina modellen på bilden till ett riktigt bra pris!

Läs mer och beställ här

2. Bärbar mobilladdare

Visst är det irriterande när man är ute på språng och så plötsligt är batteriet i mobilen slut. Med en så kallad powerbank i väskan är problemet löst – den gör det möjligt att ladda telefonen när det passar dig!

Beställ den smarta mobilladdaren direkt från oss

 

3. En riktigt bra bok

Få saker är så avkopplande som att drömma sig bort i en riktigt bra bok under semestern. Hemmets veckotidning har gett ut en dubbelpocket som är en riktig bladvändare i Downton Abbey-stil.

Beställ den till ett fantastiskt bra pris här!

4. En snygg regnkappa

Även om vi hoppas på många och lata dagar på stranden är det bara att inse faktum; svensk sommar bjuder på regn. Ofta. Med en snygg och funktionell regnkappa i ett härligt mönster känner du dig snabbt uppiggad.

Fynda en egen från oss – klicka här!

 

5. Snigelfälla

När vi ändå är inne på tråkigheter som dåligt väder kan vi ju lika gärna nämna sommarens plågoandar nummer ett – mördarsniglarna!

Med hjälp av snigelfällan Wildlife Garden får bukt med de ovälkomna gästerna samtidigt som du får ett snyggt inslag i trädgården!

Läs mer och beställ din egen här

6. Promenadbälte

För vem vill gå på härliga sommarpromenader och släpa på en väska? Med det smarta bältet har du en perfekt förvaringsplats för saker som mobiltelefon, nycklar och plånbok.

Just nu till specialpris i vår shop – klicka här!

7. Picknickkorg med kylfunktion

Vad vore väl sommaren utan en härlig picknick? För att hålla maten fräsch använder vi den här supersmarta modellen med kylfunktion – passar lika bra när man ska gå och handla.

Läs mer och beställ din egen här!

8. Mjukgörande strumpor

Självklart vill vi ha mjuka och fina fötter hela sommaren! De här smarta strumporna innehåller e-vitamin, jojoba samt oliv- och lavendelolja som mjukar upp fötterna och håller dem lena och återfuktade.

Läs mer om strumporna här och beställ ett eget par

9. Bakprylar!

Ingen sommar utan kakbak! Det här smarta springformssetet består av tre delar i non-stick-stål och med avtagbar botten. Funkar perfekt till alla sorters pajer och mjuka kakor  och tack vare de avtagbara bottnarna är det superenkelt att lyfta ut det färdiggräddade bakverket.

Läs  mer och beställ ett eget set här

10.  Solskydd

Är det bara EN sak vi ska ha i väskan i sommar så måste det ändå vara solskyddet! Nivea SUN har en perfekt balans mellan UVA- och UVB-filter som skyddar huden mot bränna och för tidigt åldrande.

Beställ settet till ett riktigt bra pris direkt från oss!

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop (länk till Aller media shop). Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.

Läs också: Smarta köksprylen vi inte kan leva utan

Mest läst