Artikeln innehåller reklamlänkar

Sedan filmen ”Fifty Shades of Grey” har försäljningen av sexleksaker slagit nya rekord i Sverige. Faktiskt är det bara grannlandet Danmark som är mer intresserade av sexleksaker än vi själva är – i hela världen. Detta enligt en undersökning som sajten Vouchercloud har gjort.

Statistiken på sajten är baserad på flest antal google-sökningar på just sexleksaker per 1000 internetanvändare. Flest googlingar gjordes av danskarna, tätt följda av Sverige och Grönland.

Exakt hur många svenskar som äger en sexleksak är svårt att säkerställa. Enligt en undersökning från RFSU äger ungefär hälften av alla personer i Norden mellan 20 och 45 år en sexleksak, skriver sydsvenskan.se.

Dildon populärast

Enligt statistik från Aller Media shop är den populäraste sexleksaken Sofia Dildo, en 15 cm lång mjuk och böjbar dildo med ett upphöjt vågmönster och kraftfull vibrator. Hela 34 procent av kunderna hade denna dildo som förstahandsval. Se hela listan här under!

Populäraste sexleksakerna – hela listan

1.  Sofia Dildo (34 %)

Dildon Sofia från Belladot är en vibrerande, mjuk och böjbar dildo med silkeslen och matt yta. Dildon är vattentät och har ett upphöjt vågmönster som skruvar sig hela vägen runt för en starkare och skönare upplevelse. Kraftfull och steglös vibrator.

Läs mer och beställ här

2. Ester Klitorisvibrator (24 %)

Ester från Belladot är en liten men kraftfull klitorisvibrator som är lätt att ta med överallt. Klitorisvibratorn är vattentät och ergonomiskt designad.

Läs mer och beställ här

3. Silikonbaserat glidmedel (16 %)

Det silikonbaserade glidmedlet från Belladot är oparfymerat och väldigt drygt. Bara några få droppar ger fantastiskt glid och extra långvarig effekt.

Läs mer och beställ här

4. Britt Knipkulor (15 %)

Knipkulor förenar nytta med nöje eftersom de både tränar och stimulerar vaginans muskler och bäckenbotten. Inuti kulorna finns en lös liten tyngd som ger extra stimulans när de sätts i rörelse.

Läs mer och beställ här

5. Klittra of Sweden Vibrator (11 %)

Vibratorn Klittra of Sweden har blivit ett globalt fenomen! Vibratorn påminner om en deodorant som du fyller med glidmedel och rullar över klitoris – samtidigt som den vibrerar njutningsfullt.

Läs mer och beställ här

Källa: Aller Media shop

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop (länk till Aller media shop). Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.

Mest läst