Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Daniela Rathana hakar på uppseendeväckande trenden

02 dec, 2022 
AvStina Meyerson
FotografKarin Törnblom/TT
Daniela Rathana stil
Artisten Daniela Rathana är en riktig trendsättare, som ofta ligger i framkant när det kommer till styling och mode. Nu har stjärnan synts i vinterns kanske mest iögonfallande huvudbonad – spana in heta trenden!
Annons
8 stora trender hösten och vintern 2022Brand logo
8 stora trender hösten och vintern 2022

Daniela Rathana, 26, inledde sin musikkarriär bakom kulisserna, som körsångare till några av Sveriges största artister. Hon sjöng tillsammans med stjärnor som Zara Larsson, Oskar Linnros och Seinabo Sey – men det var först 2018 som Daniela själv tog steget ut i rampljuset.

Nu är hon en av Sveriges mest intressanta och färgstarka artister och modeprofiler!

Daniela Rathana medverkar i Bianca Ingrossos talkshow

Sedan Daniela Rathana blev signad av Oskar Linnros skivbolag Dundra har hon släppt många populära låtar, såsom Hatar dig, Kyss! och Full av mig själv.

Daniela Rathana Så mycket bättre

Men den största anledningen till att Daniela är ett namn på mångas läppar just nu måste nog ändå vara hennes medverkan i Så mycket bättre 2022. I den pågående säsongen av programmet är Daniela en av artisterna som intar Gotlandsladan och bjuder på skratt, livsberättelser och fantastiska tolkningar. Hennes tolkning av Johnossis Dead end; Återvändsgränd har redan blivit en av artistens mest populära låtar.

Annons

Danielas stjärnstatus slutar inte heller att skjuta i höjden. Nu medverkar hon också i säsongsavslutningen av Bianca Ingrossos talkshow BIANCA.

Daniela Rathana Bianca Ingrossos talkshow

Daniela Rathana bär trendiga mössan

Daniela Rathana kännetecknas inte bara av sin musikaliska talang, utan även för sin unika och kreativa stil. Oavsett tillfälle har Daniela för vana att dyka upp i spännande outfits, som är svåra att slita blicken från.

I vinter bär Daniela en av säsongens trendigaste mössor, skapad av ett nytt stjärnskott på den svenska modescenen.

Artisten skyddar sig mot kylan med en fluffig och voluminös huvudbonad med öron från Imaskopi, märket som lanserades 2021 av den då 19-åriga Nelly Skog.

Daniela Rathana mode

Nelly Skoog debuterade i år under Stockholms modevecka – och hennes handgjorda mössor och balaklavor har nu börjat synas på Sveriges modemedvetna kändisar. Hantverksplaggen pryder exempelvis stjärnor som Zara Larsson, Danny Saucedo och Edvin Ryding.

När det kommer till mössor är några stora trender fluffiga, oversized och vågade sådana. Daniela Rathana prickar in alla tre med sin iögonfallande Imaskopi-mössa.

Det djärva klädvalet kanske kan kännas lite väl spektakulärt för somliga. Men eftersom stilmedvetna kändisar och influencers tenderar att sätta tonen för hur vi klär oss, kan en fluffig mössa med öron kanske komma att kännas helt normal i sinom tid!

Är du mer nyfiken på artisten? Här är allt du vill veta om Daniela Rathana!

Annons