Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

8 kändisar som unga – som är svåra att känna igen

08 dec, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
De är några av våra mest välkända profiler, skådespelare och artister.
Men när vi får se bilderna på kändisarna som unga är de minst sagt svåra att känna igen!
Här är åtta svenska stjärnor som förändrat utseende genom åren.
Annons
5 kändisar som bytt namn - utan att du märkt detBrand logo
5 kändisar som bytt namn - utan att du märkt det

Victoria Silvstedt

Victoria Silvstedt slog igenom i skönhetstävlingen Fröken Sverige, innan hon blev känd världen över som modell i Playboy, artist och programledare. I dag är Victoria Silvstedt en framgångsrik entreprenör och modell.

Stellan Skarsgård

Stellan Skarsgård är inte bara en av Sveriges mest kända skådespelare – även ute i världen hör han till skådespelareliten. Bara de senaste åren har han synts i både påkostade Marvel-filmer och Star Wars-serien Andor. Karriären började dock redan som barn i miniserien Bombi Bitt och jag.

Annons

Isabel Adrian

I dag tänker vi på Isabel Adrian som Svenska Hollywoodfruar-profilen som är gift med Swedish house mafia-artisten Steve Angello. Men innan dess var Isabel faktiskt med och tävlade i Robinson 2004.

Krister Henriksson

Hyllade Dramaten-skådespelaren Krister Henriksson är ett välkänt ansikte i Sverige, kanske fortfarande mest förknippad med sin roll som Kurt Wallander. Men frågan är hur många som känner igen honom från Snapphanepojken från 1971.

Annons

Gudrun Schyman

Gudrun Schyman är kanske en av samtidens mest kända politiker, som varit partiledare i både Vänsterpartiet och Feministiskt initiativ.

Tommy Körberg

Få artister har haft en så lång och ihållande karriär i Sverige som Tommy Körberg. Redan 1967 slog han igenom i bandet Tom & Mick & Maniacs – och såg riktigt annorlunda ut jämfört med i dag, med sin 60-talsfrisyr och pojkaktiga uppsyn.

Annons

Marie Göranzon

Marie Göranzon har varit i rampljuset länge, och är en av landets mest erfarna skådespelare, med roller i både tv, film och på de stora teaterscenerna.

Leif GW Persson

Leif GW Persson röstas alltid fram som en av svenska folkets favoritpersoner – personen man vill vara granne med eller sitta bredvid på tåget. Kriminalprofessorn och författaren har länge varit en del av offentligheten, men visst har hans utseende förändrats en hel del genom åren. Det går knappt att känna igen Leif GW Persson som ung utan det karaktäristiska skägget!

Annons