Trendar: InredningMat och dryckResor

Alla hjärtans dag – 8 presenttips till den som älskar att pyssla i köket

03 feb, 2019 
AvÅsa Österling
Känner du en riktig matlagningsälskare? Eller är du kanske matfantast själv? Vi tipsar om smarta, prisvärda och roliga köksprylar att ge bort i alla hjärtans dag-present!
Annons
Köksprylar
Skäm bort dig själv eller en matlagningsälskare i din närhet med fina prylar till köket.

Alla hjärtans dag-presenter till köksfixaren

Att laga mat och baka är i dag populärare än någonsin. Se bara på alla tv-program som Sveriges mästerkock, Hela Sverige bakar och Kockarnas kamp! Bland våra mest folkkära kändisar syns både kockar och matlagningsprofiler, så som Tina Nordström, Tareq Taylor och Fredrik Nylén. Det är med andra ord inte alls konstigt att mat- och bakintresset sprider sig som en löpeld över landet.

Vi är många som vill samla på oss smarta köksprylar, ordentliga grytor, inspirerande kokböcker och bra recept. Och kanske letar du just nu efter den perfekta presenten till den som trivs bäst bland kryddor och matångor i köket. Vi har tips på presenter som matlagningsälskaren garanterat kommer att uppskatta!

Alla hjärtans dag brukar ju traditionellt förknippas med rosor och choklad. Men så behöver det inte alls vara! Varför inte skämma bort en vän, partner eller släkting med en riktigt bra stekpanna, en smart doseringstratt eller ett snyggt serveringsfat! Vi bjuder på bästa och mest prisvärda presenttipsen inför alla hjärtans dag.

8 prisvärda och fina köksprylar till alla hjärtans dag

Annons