I en viral post på Imgur har en kvinna med användarnamnet msmessyclean beskrivit händelsen. Hon matchade med en kille på Tinder och de utbytte några meddelanden utan att några varningsklockor började ringa – han verkade ”helt normal”, enligt kvinnan. Men efter att de pratat i telefon och börjat sms:a och bokat in en dejt kom ett meddelande som fick henne att höja på ögonbrynen.

”Använder du preventivmedel? Jag vet att det är personlig fråga, men rätt så viktigt att veta”, skrev hennes dejt – en enormt opassande fråga som fick henne att ögonblickligen ställa in dejten, inte minst då hon redan börjat få lite konstiga vibbar under det tidigare telefonsamtalet. Och man kan ju kort och gott konstatera att killen i fråga inte är så bra på att hantera att bli avvisad.

Här är meddelandena:

Hela händelseförloppet utspelade sig under ett par timmar medan kvinnan var på jobbet och killen i fråga nöjde sig inte med att sms:a utan ringde henne också konstant: ”Jag hade 5-6 missade samtal inom loppet av fem minuter”, skriver hon.

Vi har egentligen bara en sak att säga – stöter du på den här typen av person, på nätet eller någon annanstans, spring åt andra hållet direkt!

Källa: Cosmopolitan

Här är strumporna som ger sommarfina fötter – när du slappar

Här är världens bästa uppfinning; fotvårdsstrumporna! Allt du behöver göra är att ta på dig strumporna och luta dig tillbaka! På knappt en halvtimme har du mjuka och återfuktade fötter!

Läs mer och beställ här!

Läs även:

 Är din partner en narcissist? Här är varingstecknen

Så känner du igen en narcissist – 7 tecken!

[socializer-facebooklikeshare]

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: